3405 40 00 Pasty i proszki do czyszczenia i pozostałe preparaty do czyszczenia, nawet w postaci papieru, watoliny, filcu, włókniny, tworzyw sztucznych komórkowych lub gumy komórkowej, impregnowanych, powleczonych lub pokrytych takimi preparatami
Kod CN 3405 40 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
Nomenklatura scalona (CN) jest usystematyzowaną klasyfikacją towarów wykorzystywaną w Unii Europejskiej. Obejmuje m.in. kod 3405 40 00. Rozszerza również Zharmonizowany System Oznaczania Towarów (Harmonized System HS) wykorzystywany w większości krajów na całym świecie. Służy przede wszystkim do określenia wspólnej taryfy celnej w krajach UE. Składa się z ośmiu cyfr.
Polska Klasyfikacja Towarów i Usług jest to natomiast system klasyfikacji wyrobów i usług określnych. W takim katalogu produkty uporządkowane są względem sekcji, działów, grup, klas, kategorii, podkategorii i pozycji.
Kod PKWiU: 20.41.44.0 - Pasty, proszki i pozostałe preparaty do czyszczenia
Sprawdź inne kody CN
Kod CN: 0303 45 12 - Tuńczyk błękitnopłetwy atlantycki (Thunnus thynnus), zamrożony, do przemysłowej produkcji wyrobów objętych pozycją 1604
Kod CN: 2924 29 70 - Amidy cykliczne (włącznie z karbaminianami cyklicznymi) oraz ich pochodne, ich sole (z wył. urein i ich pochodnych, ich soli, kwasu 2-acetamidobenzoesowego (kwas N-acetyloantranilowego) i jego soli i etynamatu (INN), alachlor (ISO) i lidokainy (INN))
Kod CN: 0306 95 19 - Krewetki z gatunku Crangon crangon, nawet w skorupach, suszone, solone, wędzone lub w solance (z wył. gotowanych na parze lub w wodzie)
Kod CN: 3208 90 - Farby i pokosty, włącznie z emaliami i lakierami, na bazie polimerów syntetycznych i chemicznie modyfikowanych polimerów naturalnych, rozproszonych lub rozpuszczonych w środowisku niewodnym; roztwory produktów objętych pozycjami od 3901 do 3913 w lotnych rozpuszczalnikach organicznych, gdy masa rozpuszczalnika > 50% masy roztworu (z wył. na bazie poliestrów i polimerów akrylowych lub winylowych, i kolodium)
Kod CN: 0304 49 - Filety z ryb, gdzie indziej niesklasyfikowane, świeże lub schłodzone