Kod CN: 3501 10 10 - Kazeina do produkcji regenerowanych włókien tekstylnych
Kod CN: 3501 10 50 - Kazeina do stosowania w przemyśle (z wył. produkującego żywność lub pasze i regenerowane włókna tekstylne )
Kod CN: 3501 10 90 - Kazeina do produkcji żywności lub paszy i pozostałe rodzaje kazeiny (z wył. do produkcji regenerowanych włókien tekstylnych i do innych zastosowań przemysłowych)
Kod CN: 3501 90 - Kazeiniany i pozostałe pochodne kazeiny; kleje kazeinowe (z wył. pakowanych do sprzedaży detalicznej, w opakowaniach <= 1 kg masy netto i )
Kod CN: 3501 90 10 - Kleje kazeinowe (z wył. pakowanych do sprzedaży detalicznej, w opakowaniach <= 1 kg masy netto)
Kod CN: 3501 90 90 - Kazeiniany i pozostałe pochodne kazeiny
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
Kod CN: 2934 20 80 - Heterocykliczne związki zawierające w strukturze benzotiazolowy układ pierścieniowy (nawet uwodorniony), nieskondensowany dalej (z wył. di(benzotiazol-2-ylo) disulfidu; benzotiazol-2-tiolu (merkaptobenzotiazol) i jego soli, i nieorganicznych i organicznych związków rtęci)
Kod CN: 9032 - Przyrządy i aparatura do automatycznej regulacji lub kontroli (z wył. kranów, kurków, zaworów, objętych pozycją 8481)
Kod CN: 4010 33 00 - Pasy napędowe bez końca, o przekroju poprzecznym trapezoidalnym (pasy klinowe), z gumy, rowkowane, o obwodzie zewnętrznym > 180 cm, ale <= 240 cm
Kod CN: 8542 39 11 - Wielokomponentowe układy scalone (MCO), jak wymienione w uwadze 9 b) (4) do działu 85 (z wył. takich jak procesory, sterowniki, pamięci i wzmacniacze)
Kod CN: 4418 75 00 - Połączone płyty podłogowe, wielowarstwowe, z drewna innego niż bambus (z wył. na podłogi mozaikowe)
Kod CN: 1806 20 10 - Czekolada i pozostałe przetwory spożywcze zawierające kakao, w blokach, tabliczkach lub batonach, o masie > 2 kg, lub w płynie, paście, proszku, granulkach lub w innej postaci, w pojemnikach lub w bezpośrednich opakowaniach, o zawartości > 2 kg, zawierające >= 31% masy masła kakaowego lub zawierające >= 31% masy masła kakaowego i tłuszczu mleka łącznie (z wył. proszku kakaowego)
Kod CN: 4107 - Skóra wyprawiona przetworzona dalej po garbowaniu lub kondycjonowaniu, włączając skórę pergaminowaną, bydlęcą (włączając bawolą) lub zwierząt jednokopytnych, odwłoszona, nawet dwojona (z wył. skóry zamszowej, skóry lakierowanej i skóry lakierowanej laminowanej, i skóry metalizowanej)
Kod CN: 2008 93 21 - Żurawiny (Vaccinium macrocarpon, Vaccinium oxycoccos, Vaccinium vitis-idaea), przetworzone lub zakonserwowane, zawierające dodatek alkoholu, o zawartości cukru <= 9 % masy i o rzeczywistej masowej mocy alkoholu <= 11,85 % mas. (z wył. zakonserwowanych cukrem, ale nie w syropie oraz dżemów, galaretek owocowych, marmolad, przecierów i past owocowych, otrzymanych w wyniku obróbki cieplnej)
Kod CN: 0511 99 39 - Gąbki naturalne pochodzenia zwierzęcego (z wył. surowych)
Kod CN: 9027 - Przyrządy i aparatura do analizy fizycznej lub chemicznej np. polarymetry, refraktometry, spektrometry, aparatura do analizy gazu lub dymu; przyrządy i aparatura do pomiaru lub kontroli lepkości, porowatości, rozszerzalności, napięcia powierzchniowego lub tym podobne; przyrządy i aparatura do mierzenia lub kontroli ilości ciepła, światła lub dźwięku, włącznie ze światłomierzami; mikrotomy