3502 20 91 Albumina mleka, włącznie z koncentratami złożonymi z dwóch lub więcej białek serwatki, zawierających w przeliczeniu na suchą substancję > 80% masy białka serwatki, zdatna do konsumpcji przez ludzi, suszona "np. w postaci arkuszy, łusek, płatków, proszku"
Kod CN 3502 20 91 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
Nomenklatura scalona (CN) jest usystematyzowaną klasyfikacją towarów wykorzystywaną w Unii Europejskiej. Obejmuje m.in. kod 3502 20 91. Rozszerza również Zharmonizowany System Oznaczania Towarów (Harmonized System HS) wykorzystywany w większości krajów na całym świecie. Służy przede wszystkim do określenia wspólnej taryfy celnej w krajach UE. Składa się z ośmiu cyfr.
Polska Klasyfikacja Towarów i Usług jest to natomiast system klasyfikacji wyrobów i usług określnych. W takim katalogu produkty uporządkowane są względem sekcji, działów, grup, klas, kategorii, podkategorii i pozycji.
Kod PKWiU: 20.59.60.0 - ŻELATYNY I ICH POCHODNE, WŁĄCZAJĄC ALBUMINY MLEKA
Sprawdź inne kody CN
Kod CN: 3916 20 00 - Przędza jednowłóknowa (monofilament), którego dowolny wymiar przekroju poprzecznego > 1 mm, pręty, pałeczki i kształtowniki profilowane, nawet obrobione powierzchniowo, ale nieobrobione inaczej, z polimerów chlorku winylu
Kod CN: 2002 10 - Pomidory, całe lub w kawałkach, przetworzone lub zakonserwowane inaczej niż octem lub kwasem octowym
Kod CN: 8434 20 00 - Urządzenia mleczarskie (z wył. urządzeń chłodzących lub grzewczych, wirówek do mleka, urządzeń mleczarskich, pras filtracyjnych i pozostałych urządzeń filtracyjnych)
Kod CN: 8501 51 00 - Silniki prądu przemiennego, wielofazowe, o mocy wyjściowej > 37,5 W, ale <= 750 W
Kod CN: 2306 - Makuchy i inne pozostałości stałe, nawet mielone lub w postaci granulek, pozostałe z ekstrakcji tłuszczów lub olejów roślinnych (z wyłączeniem z oleju sojowego i z orzeszków ziemnych)
Kod CN: 1602 39 29 - Mięso lub podroby z kaczek, gęsi lub perliczek, z gatunków domowych, przetworzone lub zakonserwowane, poddane obróbce cieplnej, zawierające >= 57 % masy mięsa lub podrobów drobiowych (z wył. kiełbas i podobnych wyrobów, drobno homogenizowanych przetworów, pakowanych do sprzedaży detalicznej jako żywność dla niemowląt lub do celów dietetycznych, w pojemnikach o zawartości netto <= 250 g masy, przetworów z wątroby (wątróbki), i ekstraktów mięsa)
Kod CN: 2936 - Prowitaminy i witaminy, naturalne i syntetyczne (włącznie z naturalnymi koncentratami), ich pochodne stosowane głównie jako witaminy, oraz mieszaniny wymienionych substancji, nawet w dowolnym rozpuszczalniku
Kod CN: 8430 50 00 - Maszyny do przemieszczania ziemi, samobieżne, gdzie indziej niesklasyfikowane
Kod CN: 8537 10 95 - Dotykowe urządzenia do wprowadzania danych (tak zwane ekrany dotykowe) bez możliwości wyświetlania, do włączenia w urządzenie posiadające wyświetlacz, które działają poprzez wykrywanie i umiejscowienie dotyku na powierzchni wyświetlacza (z wył. paneli sterowanych numerycznie z wbudowaną maszyną do automatycznego przetwarzania danych i urządzeń sterujących z programowalną pamięcią)
Kod CN: 4302 30 10 - „Dropiate” skóry futerkowe, garbowane lub wykończone