3502 20 91 Albumina mleka, włącznie z koncentratami złożonymi z dwóch lub więcej białek serwatki, zawierających w przeliczeniu na suchą substancję > 80% masy białka serwatki, zdatna do konsumpcji przez ludzi, suszona "np. w postaci arkuszy, łusek, płatków, proszku"
Kod CN 3502 20 91 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
Nomenklatura scalona (CN) jest usystematyzowaną klasyfikacją towarów wykorzystywaną w Unii Europejskiej. Obejmuje m.in. kod 3502 20 91. Rozszerza również Zharmonizowany System Oznaczania Towarów (Harmonized System HS) wykorzystywany w większości krajów na całym świecie. Służy przede wszystkim do określenia wspólnej taryfy celnej w krajach UE. Składa się z ośmiu cyfr.
Polska Klasyfikacja Towarów i Usług jest to natomiast system klasyfikacji wyrobów i usług określnych. W takim katalogu produkty uporządkowane są względem sekcji, działów, grup, klas, kategorii, podkategorii i pozycji.
Kod PKWiU: 20.59.60.0 - ŻELATYNY I ICH POCHODNE, WŁĄCZAJĄC ALBUMINY MLEKA
Sprawdź inne kody CN
Kod CN: 0307 11 10 - Ostrygi płaskie "Ostrea spp.", żywe i o masie (włącznie z muszlą) <= 40 g każda
Kod CN: 1701 12 90 - Cukier buraczany surowy (z wył. do rafinacji i zawierającego dodatek środków aromatyzujących lub barwiących)
Kod CN: 6201 - Palta, kurtki 3/4, pelerynki, peleryny, anoraki, włącznie z kurtkami narciarskimi, wiatrówki, kurtki od wiatru i podobne artykuły, męskie lub chłopięce (z wył. Dzianych, garniturów, kompletów, marynarek, blezerów, oraz spodni)
Kod CN: 0401 40 90 - Mleko i śmietana, o zawartości tłuszczu > 6% masy, ale <= 10 % masy, niezagęszczone ani niezawierające dodatku cukru lub innego środka słodzącego (z wył. w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto <= 2 litrów)
Kod CN: 9401 - Meble do siedzenia, nawet przekształcalne w miejsca do spania, oraz ich części, gdzie indziej niesklasyfikowane (inne niż lekarskie, chirurgiczne, dentystyczne lub weterynaryjne, objęte pozycją 9402)
Kod CN: 7210 70 - Wyroby walcowane płaskie z żeliwa lub stali niestopowej, o szerokości >= 600 mm, walcowane na gorąco lub walcowane na zimno, malowane, lakierowane lub powleczone tworzywami sztucznymi
Kod CN: 0811 10 11 - Truskawki i poziomki, niepoddane obróbce cieplnej lub ugotowane na parze lub w wodzie, zamrożone, słodzone, o zawartości cukru > 13 %
Kod CN: 5515 91 10 - Tkaniny zawierające głównie, ale < 85% masy włókien odcinkowych syntetycznych, zmieszanych głównie lub wyłącznie z włóknami ciągłymi chemicznymi , niebielone lub bielone (z wył. z włókien odcinkowych akrylowych, modakrylowych lub poliestrowych)
Kod CN: 8414 59 15 - Wentylatory w rodzaju stosowanych wyłącznie lub głównie do chłodzenia mikroprocesorów, urządzeń telekomunikacyjnych, maszyn do automatycznego przetwarzania danych lub urządzeń do maszyn do automatycznego przetwarzania danych