20.59.60.0 ŻELATYNY I ICH POCHODNE, WŁĄCZAJĄC ALBUMINY MLEKA
Nadrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 20.59.60 - ŻELATYNY I ICH POCHODNE, WŁĄCZAJĄC ALBUMINY MLEKA
Kod PKWiU 20.59.60.0 odpowiada następującym kodom nomenklatury scalonej CN:
-
Kod CN: 3501 90 90 - Kazeiniany i pozostałe pochodne kazeiny
-
Kod CN: 3502 20 10 - Albumina mleka, włącznie z koncentratami złożonymi z dwóch lub więcej białek serwatki, zawierających w przeliczeniu na suchą substancję > 80% masy białka serwatki, niezdatna lub uznana jako niezdatna do konsumpcji przez ludzi
-
Kod CN: 3502 20 91 - Albumina mleka, włącznie z koncentratami złożonymi z dwóch lub więcej białek serwatki, zawierających w przeliczeniu na suchą substancję > 80% masy białka serwatki, zdatna do konsumpcji przez ludzi, suszona "np. w postaci arkuszy, łusek, płatków, proszku"
-
Kod CN: 3502 20 99 - Albumina mleka, włącznie z koncentratami złożonymi z dwóch lub więcej białek serwatki, zawierające w przeliczeniu na suchą substancję > 80% masy białka serwatki, zdatna do konsumpcji przez ludzi (z wył. suszonej [np. w postaci arkuszy, łusek, płatków, proszku])
-
Kod CN: 3502 90 20 - Albuminy, niezdatne lub uznane jako niezdatne do konsumpcji przez ludzi (z wył. albuminy jaja i albuminy mleka [włącznie z koncentratami złożonymi z dwóch lub więcej białek serwatki, zawierających w przeliczeniu na suchą substancję > 80% masy białka serwatki])
-
Kod CN: 3502 90 70 - Albuminy, zdatne do konsumpcji przez ludzi (z wył. albuminy jaja i albuminy mleka [włącznie z koncentratami złożonymi z dwóch lub więcej białek serwatki, zawierających w przeliczeniu na suchą substancję > 80% masy białka serwatki])
-
Kod CN: 3502 90 90 - Albuminiany i pozostałe pochodne albumin
-
Kod CN: 3503 00 10 - Żelatyna, włącznie z żelatyną w arkuszach prostokątnych (wł. kwadratowe), nawet powierzchniowo obrobionych lub barwionych, i pochodne żelatyny (z wył. żelatyny zanieczyszczonej)
Sprawdź inne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 41.00.29.0 - Pozostałe budynki niemieszkalne
-
Kod PKWiU: 10.61.32.0 - Kasze, mączki i granulki zbożowe, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod PKWiU: 10.42.99 - Usługi podwykonawców związane z produkcją margaryny i podobnych tłuszczów jadalnych
-
Kod PKWiU: 28.99.1 - MASZYNY DRUKARSKIE I INTROLIGATORSKIE
-
Kod PKWiU: 77.34.10.0 - Wynajem i dzierżawa środków transportu wodnego, bez załogi
-
Kod PKWiU: 72.19.43 - Usługi w zakresie prac rozwojowych w dziedzinie nauk medycznych i farmacji
-
Kod PKWiU: 10.41.24.0 - Olej z rzepaku, rzepiku i gorczycy, surowy
-
Kod PKWiU: 28.41.34 - Maszyny gdzie indziej niesklasyfikowane, do obróbki metalu lub cermetali, bez usuwania materiału
-
Kod PKWiU: 84.13.15.0 - Usługi administracji publicznej w zakresie dystrybucji i zaopatrzenia, hotelarstwa i gastronomii
-
Kod PKWiU: 28.29.23 - Uszczelki z cienkiej blachy; uszczelnienia mechaniczne