3808 94 90 Środki odkażające, pakowane do postaci lub w opakowania do sprzedaży detalicznej, lub w postaci preparatów lub artykułów (z wył. produktów na bazie czwartorzędowych soli amoniowych, i na bazie związków fluorowcowanych, oraz towarów objętych podpozycją 3808 59 00)
Kod CN 3808 94 90 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 4404 - Obręcze drewniane; żerdzie rozszczepione; pale, paliki i kołki, z drewna, zaostrzone, ale nieprzetarte wzdłużnie; tyczki drewniane, zgrubnie przycięte, ale nietoczone, niewygięte lub w inny sposób nieobrobione, nadające się do produkcji lasek, parasoli, rękojeści do narzędzi lub tym podobne; wióry i tym podobne (z wył. obręczy drewnianych przyciętych i wrębionych lub połączonych na końcach, i opraw szczotek oraz prawideł do obuwia)
-
Kod CN: 8714 20 00 - Części i akcesoria do wózków dla osób niepełnosprawnych, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 2843 10 90 - Koloidy metali szlachetnych (z wył. srebra)
-
Kod CN: 2008 11 - Orzeszki ziemne, przetworzone lub zakonserwowane (z wył. zakonserwowanych cukrem)
-
Kod CN: 0304 88 19 - Filety z kolenia i pozostałych rekinów, zamrożone (z wył. z kolenia (Squalus acanthias) i rekinków (Scyliorhinus spp.), żarłacza śledziowego (Lamna nasus) i żarłacza błękitnego (Prionace glauca))
-
Kod CN: 2106 - Przetwory spożywcze, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 2302 10 10 - Otręby, śruta i inne pozostałości odsiewu, przemiału lub innej obróbki kukurydzy, nawet granulowane, o zawartości skrobi <= 35% masy
-
Kod CN: 8421 19 70 - Wirówki, włączając suszarki wirówkowe (z wył. aparatów do separacji izotopów, wirówek do mleka, suszarek wirówkowych do odzieży, wirówek w rodzaju stosowanych w laboratoriach i do produkcji płytek półprzewodnikowych)
-
Kod CN: 9619 00 50 - Pieluchy i wkładki dla niemowląt oraz podobne artykuły, z materiałów włókienniczych (z wył. z waty)
-
Kod CN: 0403 90 93 - Maślanka, mleko zsiadłe i śmietana ukwaszona, kefir i inne sfermentowane lub zakwaszone mleko i śmietana, nawet zagęszczone, aromatyzowane lub zawierające dodatek owoców, orzechów lub kakao, nawet słodzone, o zawartości tłuszczu mlecznego > 3%, ale <= 6% masy (z wył. w stałej postaci i jogurtu)