2106 Przetwory spożywcze, gdzie indziej niesklasyfikowane
Podrzędne kody CN
Kod CN: 2106 10 - Koncentraty białkowe i teksturowane substancje białkowe
Kod CN: 2106 10 20 - Koncentraty białkowe i teksturowane substancje białkowe, niezawierające tłuszczu mleka, sacharozy, izoglukozy, glukozy lub skrobi, lub zawierające < 1,5% masy tłuszczu mleka, < 5% masy sacharozy lub izoglukozy, < 5% masy glukozy lub < 5% masy skrobi
Kod CN: 2106 10 80 - Koncentraty białkowe i teksturowane substancje białkowe, zawierające >=1,5% masy tłuszczu mleka, >= 5% masy sacharozy lub izoglukozy, >= 5% masy glukozy lub >= 5% masy skrobi
Kod CN: 2106 90 - Przetwory spożywcze, gdzie indziej niesklasyfikowane
Kod CN: 2106 90 20 - Preparaty alkoholowe złożone, w rodzaju stosowanych do produkcji napojów, o objętościowej mocy alkoholu > 0,5 % obj. (z wył. na bazie substancji zapachowych)
Kod CN: 2106 90 30 - Syropy izoglukozowe, aromatyzowane lub barwione
Kod CN: 2106 90 51 - Syrop laktozowy, aromatyzowany lub barwiony
Kod CN: 2106 90 55 - Syrop glukozowy i z maltodekstryny, aromatyzowane lub barwione
Kod CN: 2106 90 59 - Syropy cukrowe, aromatyzowane lub barwione (z wył. syropu izoglukozowego, laktozowego, glukozowego i z maltodekstrynowego)
Kod CN: 2106 90 92 - Przetwory spożywcze, gdzie indziej niesklasyfikowane, niezawierające tłuszczu mleka, sacharozy, izoglukozy, glukozy lub skrobi, lub zawierające < 1,5% masy tłuszczu mleka, < 5% masy sacharozy lub izoglukozy, < 5% masy glukozy lub < 5% masy skrobi
Kod CN: 2106 90 98 - Przetwory spożywcze, gdzie indziej niesklasyfikowane, zawierające >=1,5% masy tłuszczu mleka, >= 5% masy sacharozy lub izoglukozy, >= 5% masy glukozy lub >= 5% masy skrobi
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
Kod CN: 3702 55 00 - Film fotograficzny, w rolkach, światłoczuły, nienaświetlony, z perforacją, do fotografii kolorowej [wielobarwnej], o szerokości > 16 mm, ale <= 35 mm, i o długości > 30 m (z wył. wykonanego z papieru, tektury lub tekstyliów; do slajdów)
Kod CN: 2902 90 00 - Węglowodory cykliczne (z wył. cykloalkanów, cykloalkenów, cykloterpenów, benzenu, toluenu, ksylenów, styrenu, etylobenzenu i kumenu)
Kod CN: 7608 20 89 - Rury i przewody rurowe, ze stopów aluminium (z wył. wyrobów spawanych lub zgrzewanych i nieobrobionych więcej niż wyciskane i kształtowników drążonych)
Kod CN: 0304 91 00 - Mięso (nawet rozdrobnione), z włócznika "Xiphias gladius" (z wył. filetów), zamrożone
Kod CN: 4202 12 50 - Kufry, walizy, saszetki, teczki, aktówki, tornistry i podobne pojemniki, z zewnętrzną powierzchnią z uformowanego tworzywa sztucznego
Kod CN: 0403 90 19 - Maślanka, mleko zsiadłe i śmietana ukwaszona, kefir i inne sfermentowane lub zakwaszone mleko i śmietana, w stałej postaci, niesłodzone, o zawartości tłuszczu > 27% masy (z wył. jogurtu, aromatyzowanych lub zawierających dodatek owoców, orzechów lub kakao)
Kod CN: 8416 10 90 - Palniki piecowe na paliwo ciekłe (z wył. z wbudowanym automatycznym urządzeniem sterującym)