2106 Przetwory spożywcze, gdzie indziej niesklasyfikowane
Podrzędne kody CN
Kod CN: 2106 10 - Koncentraty białkowe i teksturowane substancje białkowe
Kod CN: 2106 10 20 - Koncentraty białkowe i teksturowane substancje białkowe, niezawierające tłuszczu mleka, sacharozy, izoglukozy, glukozy lub skrobi, lub zawierające < 1,5% masy tłuszczu mleka, < 5% masy sacharozy lub izoglukozy, < 5% masy glukozy lub < 5% masy skrobi
Kod CN: 2106 10 80 - Koncentraty białkowe i teksturowane substancje białkowe, zawierające >=1,5% masy tłuszczu mleka, >= 5% masy sacharozy lub izoglukozy, >= 5% masy glukozy lub >= 5% masy skrobi
Kod CN: 2106 90 - Przetwory spożywcze, gdzie indziej niesklasyfikowane
Kod CN: 2106 90 20 - Preparaty alkoholowe złożone, w rodzaju stosowanych do produkcji napojów, o objętościowej mocy alkoholu > 0,5 % obj. (z wył. na bazie substancji zapachowych)
Kod CN: 2106 90 30 - Syropy izoglukozowe, aromatyzowane lub barwione
Kod CN: 2106 90 51 - Syrop laktozowy, aromatyzowany lub barwiony
Kod CN: 2106 90 55 - Syrop glukozowy i z maltodekstryny, aromatyzowane lub barwione
Kod CN: 2106 90 59 - Syropy cukrowe, aromatyzowane lub barwione (z wył. syropu izoglukozowego, laktozowego, glukozowego i z maltodekstrynowego)
Kod CN: 2106 90 92 - Przetwory spożywcze, gdzie indziej niesklasyfikowane, niezawierające tłuszczu mleka, sacharozy, izoglukozy, glukozy lub skrobi, lub zawierające < 1,5% masy tłuszczu mleka, < 5% masy sacharozy lub izoglukozy, < 5% masy glukozy lub < 5% masy skrobi
Kod CN: 2106 90 98 - Przetwory spożywcze, gdzie indziej niesklasyfikowane, zawierające >=1,5% masy tłuszczu mleka, >= 5% masy sacharozy lub izoglukozy, >= 5% masy glukozy lub >= 5% masy skrobi
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
Kod CN: 2009 90 73 - Mieszanki soków z owoców cytrusowych i soku ananasowego, niesfermentowane, o liczbie Brixa <= 67 w 20°C, o wartości <= 30 € za 100 kg masy netto, o zawartości dodatku cukru <= 30% masy (z wył. z dodatkiem alkoholu)
Kod CN: 5801 22 00 - Kord genua przecięty (welwet), z bawełny (z wył. tkanin ręcznikowych i podobnych tkanin pętelkowych, materiałów włókienniczych igłowych i taśm tkanych objętych pozycją 5806)
Kod CN: 5307 10 00 - Przędza pojedyncza z juty lub pozostałych włókien tekstylnych łykowych, objętych pozycją 5303
Kod CN: 0304 83 30 - Filety ze stornii (Platichthys flesus), zamrożone
Kod CN: 3904 90 00 - Polimery chlorku winylu lub innych fluorowcowanych alkenów, w formach podstawowych (z wył. poli(chlorku winylu), kopolimerów chlorku winylu, polimerów chlorku winylidenu i fluoropolimerów)
Kod CN: 1006 30 92 - Ryż okrągłoziarnisty, całkowicie bielony, nawet polerowany lub glazurowany (z wył. parzonego)
Kod CN: 2712 90 39 - Parafina, wosk mikrokrystaliczny, gacz parafinowy, pozostałe woski mineralne i podobne produkty, surowe, otrzymywane w drodze syntezy lub innych procesów (z wył. do przeprowadzania przemian chemicznych, wazeliny i parafiny zawierającej < 0,75 % masy oleju, ozokerytu, wosku montanowego i wosku torfowego)