2106 Przetwory spożywcze, gdzie indziej niesklasyfikowane
Podrzędne kody CN
Kod CN: 2106 10 - Koncentraty białkowe i teksturowane substancje białkowe
Kod CN: 2106 10 20 - Koncentraty białkowe i teksturowane substancje białkowe, niezawierające tłuszczu mleka, sacharozy, izoglukozy, glukozy lub skrobi, lub zawierające < 1,5% masy tłuszczu mleka, < 5% masy sacharozy lub izoglukozy, < 5% masy glukozy lub < 5% masy skrobi
Kod CN: 2106 10 80 - Koncentraty białkowe i teksturowane substancje białkowe, zawierające >=1,5% masy tłuszczu mleka, >= 5% masy sacharozy lub izoglukozy, >= 5% masy glukozy lub >= 5% masy skrobi
Kod CN: 2106 90 - Przetwory spożywcze, gdzie indziej niesklasyfikowane
Kod CN: 2106 90 20 - Preparaty alkoholowe złożone, w rodzaju stosowanych do produkcji napojów, o objętościowej mocy alkoholu > 0,5 % obj. (z wył. na bazie substancji zapachowych)
Kod CN: 2106 90 30 - Syropy izoglukozowe, aromatyzowane lub barwione
Kod CN: 2106 90 51 - Syrop laktozowy, aromatyzowany lub barwiony
Kod CN: 2106 90 55 - Syrop glukozowy i z maltodekstryny, aromatyzowane lub barwione
Kod CN: 2106 90 59 - Syropy cukrowe, aromatyzowane lub barwione (z wył. syropu izoglukozowego, laktozowego, glukozowego i z maltodekstrynowego)
Kod CN: 2106 90 92 - Przetwory spożywcze, gdzie indziej niesklasyfikowane, niezawierające tłuszczu mleka, sacharozy, izoglukozy, glukozy lub skrobi, lub zawierające < 1,5% masy tłuszczu mleka, < 5% masy sacharozy lub izoglukozy, < 5% masy glukozy lub < 5% masy skrobi
Kod CN: 2106 90 98 - Przetwory spożywcze, gdzie indziej niesklasyfikowane, zawierające >=1,5% masy tłuszczu mleka, >= 5% masy sacharozy lub izoglukozy, >= 5% masy glukozy lub >= 5% masy skrobi
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
Kod CN: 5513 49 00 - Tkaniny zawierające głównie, ale < 85% masy włókien odcinkowych syntetycznych, zmieszanych głównie lub wyłącznie z bawełną i o masie powierzchniowej <= 170 g/m², zadrukowane (z wył. tkanin o splocie płóciennym z włókien odcinkowych poliestrowych)
Kod CN: 6109 - T-shirts, koszulki trykotowe i pozostałe trykoty, dziane
Kod CN: DZIAŁ 41 - SKÓRY I SKÓRKI SUROWE (INNE NIŻ SKÓRY FUTERKOWE) ORAZ SKÓRY WYPRAWIONE
Kod CN: 6403 59 31 - Obuwie o podeszwach zewnętrznych i cholewkach, ze skóry wyprawionej, z przyszwą wykonaną z pasków lub mające jedno lub więcej wycięć, w których wysokość podeszwy razem z obcasem <=3 cm, o długości podeszwy wewnętrznej < 24 cm (z wył. o cholewkach z pasków skórzanych w poprzek podbicia i wokół dużego palca i obuwia dla lalek)
Kod CN: 0402 10 91 - Mleko i śmietana, w stałej postaci, o zawartości tłuszczu <= 1,5% masy, zawierające dodatek cukru lub innego środka słodzącego, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto <= 2,5 kg
Kod CN: 3915 10 00 - Odpady, ścinki i braki, z polimerów etylenu
Kod CN: 2008 70 11 - Brzoskwinie, włączając nektaryny, przetworzone lub zakonserwowane, zawierające dodatek alkoholu, o zawartości cukru >13% masy, o rzeczywistej masowej mocy alkoholu <= 11,85% mas, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto > 1 kg
Kod CN: 6302 31 00 - Bielizna pościelowa, z bawełny (z wył. zadrukowanej i dzianej)