3812 39 90 Związki stabilizujące do gumy lub tworzyw sztucznych (z wył. preparatów przeciwutleniających)
Kod CN 3812 39 90 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 20.59.56.0 - Preparaty do wytrawiania powierzchni metali; topniki; gotowe przyspieszacze wulkanizacji; złożone plastyfikatory i stabilizatory kauczuku lub tworzyw sztucznych; preparaty katalityczne, gdzie indziej niesklasyfikowane; mieszane alkilobenzeny i mieszane alkilonaftaleny, gdzie indziej niesklasyfikowane
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 5516 23 - Tkaniny zawierające głównie, ale < 85% masy włókien odcinkowych sztucznych, zmieszanych głównie lub wyłącznie z włóknami ciągłymi chemicznymi, z przędz o różnych barwach
-
Kod CN: 3903 30 00 - Kopolimery akrylonitryl-butadien-styren (ABS), w formach podstawowych
-
Kod CN: 2009 90 71 - Mieszanki soków owoców cytrusowych i soku ananasowego, niesfermentowane, o liczbie Brixa <= 67 w 20°C, o wartości <= 30 € za 100 kg masy netto, o zawartości dodatku cukru > 30% masy (z wył. z dodatkiem alkoholu)
-
Kod CN: 8468 20 00 - Maszyny i urządzenia, na gaz, do lutowania miękkiego i twardego, spawania, zgrzewania lub do gazowego odpuszczania powierzchniowego (z wył. palników ręcznych)
-
Kod CN: 8408 90 89 - Silniki spalinowe tłokowe z zapłonem samoczynnym (wysokoprężne i średnioprężne), nowe, o mocy > 5 000 kW (z wył. silników do trakcji szynowej lub do napędu jednostek pływających i silników do napędu pojazdów objętych działem 87)
-
Kod CN: 7216 21 00 - Kątowniki, z żeliwa lub stali niestopowej, nieobrobione więcej niż walcowane na gorąco, ciągnione na gorąco lub wyciskane, o wysokości < 80 mm
-
Kod CN: 0208 30 00 - Mięso i jadalne podroby z naczelnych, świeże, schłodzone lub zamrożone
-
Kod CN: 9032 81 00 - Przyrządy i aparatura do automatycznej regulacji lub kontroli, hydrauliczne lub pneumatyczne (z wył. manostatów, kranów, kurków, zaworów, objętych pozycją 8481)
-
Kod CN: 1502 90 90 - Tłuszcze z bydła, owiec lub kóz (z wył. do zastosowań przemysłowych innych niż produkcja artykułów spożywanych przez ludzi, łoju, oleju i oleostearyny)
-
Kod CN: 2106 90 59 - Syropy cukrowe, aromatyzowane lub barwione (z wył. syropu izoglukozowego, laktozowego, glukozowego i z maltodekstrynowego)