3812 39 90 Związki stabilizujące do gumy lub tworzyw sztucznych (z wył. preparatów przeciwutleniających)
Kod CN 3812 39 90 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
Nomenklatura scalona (CN) jest usystematyzowaną klasyfikacją towarów wykorzystywaną w Unii Europejskiej. Obejmuje m.in. kod 3812 39 90. Rozszerza również Zharmonizowany System Oznaczania Towarów (Harmonized System HS) wykorzystywany w większości krajów na całym świecie. Służy przede wszystkim do określenia wspólnej taryfy celnej w krajach UE. Składa się z ośmiu cyfr.
Polska Klasyfikacja Towarów i Usług jest to natomiast system klasyfikacji wyrobów i usług określnych. W takim katalogu produkty uporządkowane są względem sekcji, działów, grup, klas, kategorii, podkategorii i pozycji.
Kod PKWiU: 20.59.56.0 - Preparaty do wytrawiania powierzchni metali; topniki; gotowe przyspieszacze wulkanizacji; złożone plastyfikatory i stabilizatory kauczuku lub tworzyw sztucznych; preparaty katalityczne, gdzie indziej niesklasyfikowane; mieszane alkilobenzeny i mieszane alkilonaftaleny, gdzie indziej niesklasyfikowane
Sprawdź inne kody CN
Kod CN: 2916 32 00 - Nadtlenek benzoilu i chlorek benzoilu
Kod CN: 3809 - Środki wykańczalnicze, nośniki barwników przyśpieszające barwienie, utrwalacze barwników i pozostałe preparaty, takie jak klejonki i zaprawy, w rodzaju stosowanych w przemysłach włókienniczym, papierniczym, skórzanym i podobnych, gdzie indziej niesklasyfikowane
Kod CN: 5211 49 - Tkaniny bawełniane, zawierające głównie, ale < 85% masy bawełny, zmieszanej głównie lub wyłącznie z włóknami chemicznymi, o masie powierzchniowej > 200 g/m², z przędz o różnych barwach (z wył. o splocie diagonalnym 3-nitkowym lub 4-nitkowym, włącznie ze splotem diagonalnym krzyżowym i o splocie płóciennym)
Kod CN: 7019 19 10 - Taśmy przędzy i przędza, z włókien ciągłych szklanych (z wył. nici szklanych ciętych, o długości <= 50 mm i niedoprzędów)
Kod CN: 8434 90 00 - Części dojarek mechanicznych i urządzeń mleczarskich, gdzie indziej niesklasyfikowane
Kod CN: 0302 91 00 - Wątróbki, ikry i mlecze, świeże lub schłodzone
Kod CN: 8458 91 20 - Centra tokarskie do usuwania metalu, sterowane numerycznie (z wył. centrów tokarskich poziomych)
Kod CN: 2204 22 23 - Wina białe produkowane w Burgundy, w pojemnikach o objętości > 2 l, ale <= 10 l, o rzeczywistej objętościowej mocy alkoholu <= 15% obj., z ChNP (z wył. win musujących i pół-musujących)
Kod CN: 1508 90 - Olej z orzeszków ziemnych i jego frakcje, nawet rafinowane (z wył. modyfikowanych chemicznie i oleju surowego)
Kod CN: 0406 40 90 - Ser z przerostami niebieskiej pleśni i pozostały ser zawierający przerosty otrzymywane z użyciem Penicillium roqueforti (z wył. Roquefort i Gorgonzola)