2106 90 59 Syropy cukrowe, aromatyzowane lub barwione (z wył. syropu izoglukozowego, laktozowego, glukozowego i z maltodekstrynowego)
Kod CN 2106 90 59 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.89.19.0 - Różne artykuły spożywcze (włączając karmel, ekstrakt słodowy), gdzie indziej niesklasyfikowane
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 3824 99 86 - Mieszaniny składające się głównie z metylofosfonianu dimetylu, oksyranu i pentatlenku difosforu
-
Kod CN: 4107 19 10 - Skóra wyprawiona, włączając skórę pergaminowaną, cała, bydlęca (włączając bawolą), o powierzchni lica jednej sztuki <= 2,6 m² (28 stóp kwadratowych), odwłoszona (z wył. skóry z pełnym licem niedwojonej, skóry z pełnym licem dwojonej, skóry zamszowej, skóry lakierowanej i skóry lakierowanej laminowanej, i skóry metalizowanej)
-
Kod CN: 4010 33 00 - Pasy napędowe bez końca, o przekroju poprzecznym trapezoidalnym (pasy klinowe), z gumy, rowkowane, o obwodzie zewnętrznym > 180 cm, ale <= 240 cm
-
Kod CN: 0304 95 60 - Mięso (nawet rozdrobnione), z błękitka (Micromesistius poutassou, Gadus poutassou) (z wył. filetów i surimi), zamrożone
-
Kod CN: 9607 - Zamki błyskawiczne i ich części
-
Kod CN: 1006 30 48 - Ryż długooziarnisty, o stosunku długości do szerokości >= 3, półbielony (z wył. parzonego)
-
Kod CN: 8452 10 90 - Maszyny do szycia i głowice maszyn do szycia, typu domowego (z wył. stebnówek o masie <= 16 kg bez silnika lub <= 17 kg z silnikiem i głowic maszyn do szycia o masie <= 16 kg bez silnika lub <= 17 kg z silnikiem)
-
Kod CN: 8441 20 00 - Maszyny do produkcji worków, torebek lub kopert, z masy papierniczej, papieru lub tektury (z wył. zszywarek i izówek)
-
Kod CN: 6104 19 90 - Kostiumy z materiałów włókienniczych, damskie lub dziewczęce, dziane (z wył. z bawełny, z włókien syntetycznych, ubiorów narciarskich i strojów kąpielowych)
-
Kod CN: 2204 22 97 - Wina białe nie produkowane we Wspólnocie Europejskiej, w pojemnikach o objętości > 2 l, ale <= 10 l (inne niż wina musujące, pół-musujące i wina ze szczepu)