Kod CN: 3823 19 90 - Przemysłowe monokarboksylowe kwasy tłuszczowe; kwaśne oleje z rafinacji (z wył. kwasu stearynowego, kwasu oleinowego i kwasów tłuszczowych oleju talowego, kwasów tłuszczowych destylowanych, destylatu kwasów tłuszczowych)
Kod CN: 3823 70 00 - Przemysłowe alkohole tłuszczowe
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
Kod CN: 0709 70 00 - Szpinak, szpinak nowozelandzki i szpinak ogrodowy, świeże lub schłodzone
Kod CN: 0711 40 00 - Ogórki i korniszony, zakonserwowane tymczasowo, np. w gazowym ditlenku siarki, w solance, w wodzie siarkowej lub w innych roztworach konserwujących, ale nienadające się w tym stanie do bezpośredniego spożycia
Kod CN: 7013 37 10 - Szklanki, ze szkła hartowanego (z wył. z nóżką)
Kod CN: 3926 90 - Artykuły z tworzyw sztucznych oraz artykuły z pozostałych materiałów objętych pozycjami od 3901 do 3914, gdzie indziej niesklasyfikowane
Kod CN: 5516 93 00 - Tkaniny zawierające głównie, ale < 85% masy włókien odcinkowych sztucznych, innych niż zmieszanych głównie lub wyłącznie z bawełną, wełną lub cienką sierścią zwierzęcą lub z włóknami ciągłymi chemicznymi, z przędz o różnych barwach
Kod CN: 8477 80 11 - Maszyny do przetwarzania żywic reaktywnych
Kod CN: 1905 90 80 - Pizze, tarty i pozostałe wyroby piekarnicze zawierające <5% masy sacharozy, cukru inwertowanego lub izoglukozy (z wył. chleba chrupkiego, piernika z dodatkiem imbiru i podobnych, słodkich herbatników, gofrów i wafli, sucharków i podobnego pieczywa tostowego, opłatków sakralnych, pustych kapsułek stosowanych do celów farmaceutycznych, wafli wytłaczanych, papieru ryżowego i podobnych wyrobów)
Kod CN: 5603 93 - Włókniny, nawet impregnowane, powleczone, pokryte lub laminowane, gdzie indziej niesklasyfikowane, o masie powierzchniowej > 70 g/m², ale <= 150 g/m² (z wył. z włókien ciągłych chemicznych)