3824 73 00 Mieszaniny zawierające bromofluorowęglowodory (HBFC)
Kod CN 3824 73 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 20.59.59.9 - Pozostałe różne wyroby chemiczne, gdzie indziej niesklasyfikowane
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 8446 21 00 - Krosna mechaniczne do tkania materiałów o szerokości > 30 cm, czółenkowe
-
Kod CN: 2933 39 45 - 3,5-Dichloro-2,4,6-trifluoropirydyna
-
Kod CN: 2710 12 11 - Oleje lekkie i preparaty, z ropy naftowej lub z minerałów bitumicznych, do przeprowadzania procesu specyficznego, zdefiniowanego w uwadze dodatkowej 5 do działu 27 (z wył. zawierających biodiesel)
-
Kod CN: 8483 90 89 - Koła zębate, koła łańcuchowe oraz pozostałe elementy układów przenoszenia napędu przedstawione oddzielnie i części wałów napędowych i korb; części łożysk ślizgowych; mechanizmów i przekładni zębatych; mechanizmów śrubowo-kulkowych lub śrubowo-wałeczkowych; skrzyń przekładniowych i pozostałych układów zmieniających prędkość, włączając przemienniki momentu obrotowego; kół zamachowych i kół pasowych lub linowych, włączając wielokrążki i zblocza, gdzie indziej niesklasyfikowane (z wył. z żeliwa lub staliwa)
-
Kod CN: 4810 32 90 - Papier i tektura siarczanowe, bielone jednorodnie w masie, w których > 95% masy całkowitej zawartości włókien składa się z włókien drzewnych, otrzymanych w procesie chemicznym, powleczone jednostronnie lub obustronnie substancjami nieorganicznymi, w arkuszach prostokątnych lub kwadratowych, o dowolnym rozmiarze, i o gramaturze > 150 g/m² (z wył. pokrytych kaolinem i w rodzaju stosowanych do pisania, druku lub innych celów graficznych)
-
Kod CN: 2204 21 95 - Wina białe ze szczepu, bez ChNP i ChOG, nie produkowane we Wspólnocie Europejskiej, w pojemnikach o objętości <= 2 l (inne niż wina musujące i pół-musujące)
-
Kod CN: 8108 90 - Artykuły z tytanu, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 1901 90 19 - Ekstrakt słodowy o zawartości suchego ekstraktu < 90% masy
-
Kod CN: 0805 21 90 - Mandarynki, włącz. z tangerynami, świeże lub suszone (z wył. klementynek i satsuma)
-
Kod CN: 0206 10 98 - Podroby jadalne z bydła (z wył. do produkcji wyrobów farmaceutycznych, przepony grubej i przepony cienkiej) świeże lub schłodzone