0805 21 90 Mandarynki, włącz. z tangerynami, świeże lub suszone (z wył. klementynek i satsuma)
Kod CN 0805 21 90 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 01.23.14.0 - Mandarynki, klementynki i tangeryny
-
Kod PKWiU: 10.39.14.0 - Warzywa i owoce, krojone i zapakowane
-
Kod PKWiU: 10.39.29.0 - Pozostałe owoce i orzechy przetworzone, zakonserwowane lub suszone
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 3824 60 91 - Sorbit, zawierający <=2% masy D-mannitu, w przeliczeniu na zawartość D-sorbitu (z wył. sorbitu w roztworze wodnym i D-sorbitu (sorbitolu))
-
Kod CN: 8466 92 80 - Części i akcesoria do obrabiarek do drewna, korka, kości, ebonitu, twardych tworzyw sztucznych lub podobnych twardych materiałów, gdzie indziej niesklasyfikowane (z wył. z żeliwa lub staliwa)
-
Kod CN: 2909 49 - Eteroalkohole i ich fluorowcowane, sulfonowane, nitrowane lub nitrozowane pochodne (z wył. 2,2'-oksydietanolu (glikolu dietylenowego, digolu) i eterów monobutylowych glikolu etylenowego lub glikolu dietylenowego)
-
Kod CN: 1212 93 00 - Trzcina cukrowa, świeża, schłodzona, zamrożona lub suszona, nawet mielona
-
Kod CN: 9021 50 00 - Stymulatory serca (z wył. części i akcesoriów)
-
Kod CN: 2843 30 00 - Związki złota, nieorganiczne lub organiczne, nawet niezdefiniowane chemicznie
-
Kod CN: 8479 89 60 - Centralne układy smarowania
-
Kod CN: 4901 10 00 - Książki, broszury, ulotki i podobne materiały, drukowane, w pojedynczych arkuszach, nawet składane (z wył. periodyków i publikacji, zasadniczo poświęconych reklamie)
-
Kod CN: 0307 31 - Małże (jadalne) "Mytilus spp., Perna spp.", niewędzone, nawet w skorupach, żywe, świeże, schłodzone
-
Kod CN: 8215 - Łyżki, widelce, chochle, cedzidła, łopatki do podawania tortów, noże do ryb, noże do masła, szczypce do cukru i podobne artykuły kuchenne lub stołowe, z metalu nieszlachetnego (z wył. noży do homarów i nożyc do drobiu objętych pozycją 8201 i 8213)