3907 10 00 Poliacetale, w formach podstawowych
Kod CN 3907 10 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 20.16.40.0 - POLIACETALE, POZOSTAŁE POLIETERY I ŻYWICE EPOKSYDOWE W FORMACH PODSTAWOWYCH; POLIWĘGLANY, ŻYWICE ALKIDOWE, POLIESTRY ALLILOWE I POZOSTAŁE POLIESTRY W FORMACH PODSTAWOWYCH
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 0206 29 99 - Podroby jadalne z bydła (z wył. do produkcji wyrobów farmaceutycznych, ozorów, wątroby, przepony grubej i przepony cienkiej), zamrożone
-
Kod CN: 0207 27 - Kawałki i jadalne podroby z indyka (z gatunków domowych), zamrożone
-
Kod CN: 1212 99 - Pestki i jądra owoców oraz pozostałe produkty roślinne, włącznie z niepalonymi korzeniami cykorii odmiany Cichorium intybus sativum, w rodzaju stosowanych głównie do spożycia przez ludzi, gdzie indziej niewymienione ani niewłączone
-
Kod CN: 8467 21 99 - Wiertarki ręczne dowolnego rodzaju, zawierające silnik elektryczny, wymagające zewnętrznego źródła energii (z wył. wiertarek elektropneumatycznych)
-
Kod CN: 8805 10 - Maszyny i urządzenia startowe do statków powietrznych i części do nich, gdzie indziej niesklasyfikowane (z wył. wyciągarek silnikowych do wyrzucania szybowców); maszyny i urządzenia umożliwiające lądowanie na lotniskowcu lub podobne maszyny i urządzenia wraz z ich częściami, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 3825 50 00 - Odpady płynów potrawiennych metali, płynów hydraulicznych, płynów hamulcowych i płynów zapobiegających zamarzaniu
-
Kod CN: 8472 90 - Maszyny biurowe, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 7606 92 00 - Blachy grube, cienkie oraz taśma, o grubości > 0,2 mm, ze stopów aluminium (inne niż prostokątne lub kwadratowe)
-
Kod CN: 4403 - Drewno surowe, nawet pozbawione kory lub bieli, lub zgrubnie obrobione (z wył. zgrubnie przyciętego drewna na laski, parasolki, trzonki narzędzi itp., drewna w postaci podkładów kolejowych, drewna ciętego na deski lub belki, itp.)
-
Kod CN: 2009 39 11 - Sok z dowolnego pojedynczego owocu cytrusowego, niesfermentowany, o liczbie Brixa > 67 w 20°C, o wartości <= 30 € za 100 kg masy netto, nawet z dodatkiem cukru lub innej substancji słodzącej (z wył. z dodatkiem alkoholu, mieszanek, soku pomarańczowego i grejpfrutowego)