3908 90 00 Poliamidy w formach podstawowych (z wył. poliamidów -6, -11, -12, -6,6, -6,9, -6,10 lub -6,12)
Kod CN 3908 90 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 20.16.54.0 - Poliamidy w formach podstawowych
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 4407 22 91 - Virola, imbuia i balsa, przetarte lub strugane wzdłużnie, skrawane warstwami lub obwodowo, o grubości > 6 mm, strugane (z wył. Łączonego stykowo)
-
Kod CN: 0403 90 31 - Maślanka, mleko zsiadłe i śmietana ukwaszona, kefir i inne sfermentowane lub zakwaszone mleko i śmietana, w stałej postaci, słodzone, o zawartości tłuszczu <= 1,5% masy (z wył. jogurtu, aromatyzowanych lub zawierających dodatek owoców, orzechów lub kakao)
-
Kod CN: 4205 00 11 - Pasy lub taśmy, przenośnikowe lub napędowe, ze skóry wyprawionej lub ze skóry wtórnej
-
Kod CN: DZIAŁ 5 - PRODUKTY POCHODZENIA ZWIERZĘCEGO, GDZIE INDZIEJ NIEWYMIENIONE ANI NIEWŁĄCZONE
-
Kod CN: 0302 35 91 - Tuńczyk błękitnopłetwy pacyficzny (Thunnus orientalis), świeży lub schłodzony, do przemysłowej produkcji wyrobów objętych pozycją 1604
-
Kod CN: 3206 20 00 - Pigmenty i preparaty na bazie związków chromu, w rodzaju stosowanych do barwienia dowolnych materiałów lub stosowanych jako elementy składowe do produkcji preparatów barwiących (z wył. wyrobów objętych pozycją 3207, 3208, 3209, 3210, 3212, 3213 i 3215)
-
Kod CN: 8528 71 19 - Tunery wideo (z wył. podzespołów elektronicznych do wbudowania w maszynach do automatycznego przetwarzania danych i aparatury z urządzeniami opartymi na mikroprocesorach, zawierającej modem dostępu do Internetu i posiadającej funkcję wymiany interaktywnej, nadającej się do odbioru sygnałów telewizyjnych „set-top boksy z funkcją komunikacyjną”)
-
Kod CN: 4301 80 00 - Skóry futerkowe surowe, całe, nawet z łbem, ogonem lub łapami (z wył. z norek, z jagniąt, takich jak: astrachańskie, szerokoogonowe, karakuły, perskie i podobne, indyjskie, chińskie, mongolskie lub tybetańskie, i z lisów)
-
Kod CN: 0303 89 40 - Ryby z gatunku Orcynopsis unicolor, zamrożone
-
Kod CN: 0403 10 59 - Jogurt, nawet zagęszczony, aromatyzowany lub zawierający dodatek owoców, orzechów lub kakao, słodzony, w postaci stałej, o zawartości tłuszczu mlecznego > 27% masy