3915 90 Odpady, ścinki i braki, z tworzyw sztucznych (z wył. z polimerów etylenu, styrenu i chlorku winylu)
Podrzędne kody CN
Kod CN: 3915 90 11 - Odpady, ścinki i braki, z polimerów propylenu
Kod CN: 3915 90 80 - Odpady, ścinki i braki, z tworzyw sztucznych (z wył. z polimerów etylenu, styrenu, chlorku winylu i propylenu)
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
Kod CN: 8414 80 28 - Sprężarki wyporowe-tłokowe, mogące wytwarzać maksymalne nadciśnienie <= 1,5 MPa (15 barów), o wydajności na godzinę > 60 m³ (z wył. sprężarek, w rodzaju stosowanych w urządzeniach chłodniczych i sprężarek powietrza zainstalowanych na podwoziu kołowym i przeznaczonych do holowania przez inny pojazd)
Kod CN: 8540 20 10 - Lampy analizujące do kamer TV
Kod CN: 8467 29 59 - Szlifierki i szlifierki oscylacyjne, ręczne, zawierające silnik elektryczny, wymagające zewnętrznego źródła energii (z wył. szlifierek kątowych i taśmowych)
Kod CN: 1806 20 95 - Czekolada i pozostałe przetwory spożywcze zawierające kakao, w blokach, tabliczkach lub batonach, o masie > 2 kg, lub w płynie, paście, proszku, granulkach lub w innej postaci, w pojemnikach lub w bezpośrednich opakowaniach, o zawartości > 2 kg, zawierające < 18% masy masła kakaowego (z wył. proszku kakaowego, polewy czekoladowej smakowej i okruchów czekolady mlecznej)
Kod CN: 2849 10 00 - Węgliki wapnia, nawet niezdefiniowane chemicznie
Kod CN: 2008 19 12 - Orzechy kokosowe, nerkowca, brazylijskie, orzechy areca (betel), orzechy kola i makadamia, włączając mieszanki zawierające >= 50% masy tych orzechów, przetworzone lub zakonserwowane, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto >1 kg (z wył. Zakonserwowanych cukrem)
Kod CN: 7104 20 - Kamienie syntet. lub odtw., szlach. lub półszlach. b. kwarcu piezoelektr., nieobrob. l. przepiłowane, l. zgrubnie kształt., sort., ale nienawl., opraw. obsadz.
Kod CN: 0812 90 25 - Morele i pomarańcze, zakonserwowane tymczasowo np. gazowym ditlenkiem siarki, w solance, w wodzie siarkowej lub w innych roztworach konserwujących, ale nienadające się w tym stanie do bezpośredniego spożycia
Kod CN: 0208 90 30 - Mięso i jadalne podroby z dziczyzny (z wył. z królików, zajęcy i świń), świeże, schłodzone lub zamrożone