4002 19 10 Kauczuk styrenowo-butadieniowy wytwarzany w procesie polimeryzacji emulsyjnej (E-SBR), w belach
Kod CN 4002 19 10 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 20.17.10.0 - KAUCZUK SYNTETYCZNY W FORMACH PODSTAWOWYCH
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 2918 18 00 - Chlorobenzylat (ISO)
-
Kod CN: 7219 22 10 - Wyroby walcowane płaskie ze stali nierdzewnej, o szerokości >= 600 mm, nieobrobione więcej niż walcowane na gorąco, nie w zwojach, o grubości >= 4,75 mm, ale <= 10 mm, zawierające >= 2,5 % masy niklu
-
Kod CN: 8417 20 90 - Piece piekarnicze, włączając piece do wyrobów cukierniczych, nieelektryczne (z wył. pieców tunelowych)
-
Kod CN: 8906 90 10 - Jednostki pływające, włączając łodzie ratunkowe, pełnomorskie (inne niż okręty wojenne, łodzie wioślarskie i pozostałe jednostki pływające, objęte pozycją od 8901 do 8905 i jednostki pływające do złomowania)
-
Kod CN: 8443 99 10 - Zespoły elektroniczne drukarek, urządzeń kopiujących i telekopiarek (z wył. maszyn drukarskich stosowanych do drukowania za pomocą płyt, cylindrów i innych elementów drukarskich objętych pozycją 8442)
-
Kod CN: 2903 21 00 - Chlorek winylu (chloroetylen)
-
Kod CN: 4115 20 00 - Skrawki i pozostałe odpady skóry wyprawionej lub skóry wtórnej, nienadające się do produkcji artykułów skórzanych; pył, proszek i mączka ze skóry wyprawionej
-
Kod CN: 7204 41 - Wióry z toczenia, wiórkowania, dłutowania, frezowania, piłowania, pilnikowania, okrawania i tłoczenia, z żeliwa lub stali, nawet w wiązkach (z wył. wiórów z żeliwa, ze stali stopowej lub z ocynowanego żeliwa lub stali)
-
Kod CN: 0403 90 63 - Maślanka, mleko zsiadłe i śmietana ukwaszona, kefir i inne sfermentowane lub zakwaszone mleko i śmietana, nawet zagęszczone, słodzone, o zawartości tłuszczu > 3% ale <= 6% masy (z wył. w stałej postaci, jogurtu, aromatyzowanych lub zawierających dodatek owoców, orzechów lub kakao)
-
Kod CN: 2814 10 00 - Amoniak bezwodny