8417 20 90 Piece piekarnicze, włączając piece do wyrobów cukierniczych, nieelektryczne (z wył. pieców tunelowych)
Kod CN 8417 20 90 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 28.93.15.0 - Piece piekarskie nieelektryczne; przemysłowe urządzenia do gotowania i ogrzewania
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 8708 91 99 - Części chłodnic, do ciągników, pojazdów silnikowych do przewozu 10 lub więcej osób, pojazdów samochodowych i pozostałych pojazdów silnikowych przeznaczonych zasadniczo do przewozu osób, pojazdów silnikowych do przewozu towarów i pojazdów silnikowych specjalnego przeznaczenia, gdzie indziej niesklasyfikowane (z wył. do montażu przemysłowego pojazdów silnikowych, objętych podpozycją 8708 91 20 i stalowych, odkutych w matrycy zamkniętej)
-
Kod CN: 3925 20 00 - Drzwi, okna i ich ramy oraz progi drzwiowe, z tworzyw sztucznych
-
Kod CN: 2829 90 10 - Nadchlorany (z wył. organicznych i nieorganicznych związków rtęci)
-
Kod CN: 8462 21 - Giętarki, krawędziarki, obrabiarki do prostowania lub prostownice (włączając prasy), sterowane numerycznie, do obróbki metalu
-
Kod CN: 3002 20 00 - Szczepionki stosowane w medycynie
-
Kod CN: 1108 13 00 - Skrobia ziemniaczana
-
Kod CN: 5308 10 00 - Przędza z włókna kokosowego
-
Kod CN: 0304 95 90 - Mięso (nawet rozdrobnione), z ryb z rodzin Bregmacerotidae, Euclichthyidae, Gadidae, Macrouridae, Melanonidae, Merlucciidae, Moridae i Muraenolepididae (z wył. filetów i surimi, mintaja (Theragra chalcogramma), dorsza, łupacza, czarniaka, morszczuka z rodzaju Merluccius i błękitka), zamrożone
-
Kod CN: 9018 90 40 - Aparatura do diatermii (z wył. aparatów nadfioletu lub podczerwieni)
-
Kod CN: 0302 54 90 - Widłaki (Urophycis spp.), świeże lub schłodzone