4016 Artykuły z gumy, innej niż ebonit, gdzie indziej niesklasyfikowane
Podrzędne kody CN
Kod CN: 4016 10 00 - Artykuły z gumy komórkowej, gdzie indziej niesklasyfikowane
Kod CN: 4016 91 00 - Pokrycia podłogowe i maty, z gumy, innej niż ebonit, ze sfazowanymi bokami, zaokrąglonymi narożami i ukształtowanymi krawędziami lub obrobione w inny sposób (z wył. wyrobów tylko pociętych na prostokąty lub kwadraty lub z gumy komórkowej)
Kod CN: 4016 92 00 - Gumki do wycierania, z gumy innej niż ebonit (z wył. wyrobów tylko pociętych na prostokąty lub kwadraty)
Kod CN: 4016 93 00 - Uszczelki, podkładki i pozostałe uszczelnienia, z gumy (z wył. wyrobów z ebonitu i z gumy komórkowej)
Kod CN: 4016 94 00 - Odbijacze łódkowe lub dokowe, nawet nadmuchiwane, z gumy (z wył. wyrobów z ebonitu i z gumy komórkowej)
Kod CN: 4016 95 00 - Materace pneumatyczne, poduszki i poduszeczki oraz pozostałe artykuły nadmuchiwane z gumy wulkanizowanej innej niż ebonit (z wył. odbijaczy łódkowych lub dokowych i pozostałych pływających urządzeń oraz artykułów higienicznych i farmaceutycznych)
Kod CN: 4016 99 - Artykuły z gumy, innej niż ebonit, gdzie indziej niesklasyfikowane
Kod CN: 4016 99 52 - Części gumowo–metalowe, z gumy, innej niż ebonit, w rodzaju stosowanych wyłącznie lub głównie do pojazdów silnikowych objętych pozycjami od 8701 do 8705 (z wył. wyrobów z gumy komórkowej)
Kod CN: 4016 99 57 - Artykuły z gumy, innej niż ebonit, w rodzaju stosowanych wyłącznie lub głównie do pojazdów silnikowych objętych pozycjami od 8701 do 8705, gdzie indziej niesklasyfikowane (z wył. wyrobów z gumy komórkowej i części gumowo–metalowych)
Kod CN: 4016 99 91 - Części gumowo–metalowe, z gumy, innej niż ebonit (z wył. wyrobów z gumy komórkowej i tych w rodzaju stosowanych wyłącznie lub głównie w pojazdów silnikowych objętych pozycjami od 8701 do 8705)
Kod CN: 4016 99 97 - Artykuły z gumy, innej niż ebonit, gdzie indziej niesklasyfikowane (z wył. wyrobów z gumy komórkowej)
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
Kod CN: 2208 20 19 - Nap. spiryt. otrzymane przez dest. wina z winogron, w poj. o obj. 2 litry lub mniejszej, z wył. Cognac, Armagnac, Brandy/Weinbrand
Kod CN: 3301 19 20 - Olejki eteryczne z owoców cytrusowych, nieodterpenowane, włącznie z konkretami i absolutami (z wył. ze słodkich i gorzkich pomarańczy i cytryn)
Kod CN: 4411 13 90 - Płyta pilśniowa średniej gęstości (MDF) z drewna, o grubości > 5 mm, ale <= 9 mm, obrobiona mechanicznie lub pokryta powierzchniowo
Kod CN: 6101 - Palta, kurtki 3/4, pelerynki, peleryny, anoraki, włącznie z kurtkami narciarskimi, wiatrówki, kurtki od wiatru i podobne artykuły, męskie lub chłopięce, dziane (z wył. garniturów, kompletów, marynarek, spodni oraz spodni na szelkach i z karczkiem typu ogrodniczki)
Kod CN: 9022 13 00 - Aparatura wykorzystująca promieniowanie rentgenowskie, do zastosowań stomatologicznych
Kod CN: 5702 50 90 - Dywany i pozostałe pokrycia podłogowe, z materiałów roślinnych tekstylnych lub grubej sierści zwierzęcej, tkane, nieigłowe ani nieflokowane, bez okrywy, niegotowe (z wył. „Kelemu”, „Schumacksu”, „Karamania” i podobnych ręcznie tkanych dywaników, i pokryć podłogowych z włókna kokosowego)
Kod CN: 2006 00 91 - Owoce guawy, mango, smaczeliny, melonowca (papai), tamaryndy, jabłek nerkowca, liczi (śliwki chińskiej), owoce kanawalii, sączyńca, owoce męczennicy, oskomianu (carambola) i pitahaya, orzechy kokosowe, orzechy nerkowca, orzechy brazylijskie, areca (lub betel), cola i makadamia, zakonserwowane cukrem [odsączone, lukrowane lub kandyzowane] o zawartości cukru <= 13% masy
Kod CN: 1901 - Ekstrakt słodowy; przetwory spożywcze z mąki, kasz, mączki, skrobi lub z ekstraktu słodowego, niezawierające kakao lub zawierające < 40% masy kakao, obliczone w stosunku do całkowicie odtłuszczonej bazy, gdzie indziej niewymienione ani niewłączone; przetwory spożywcze z mleka, śmietany, maślanki, serwatki, kefiru i podobnych towarów objętych pozycjami od 0401 do 0404, niezawierające kakao lub zawierające < 5% masy kakao, obliczone w stosunku do całkowicie odtłuszczonej bazy, gdzie indziej niewymienione ani niewłączone
Kod CN: 0206 90 - Podroby jadalne z owiec, kóz, koni, osłów, mułów lub osłomułów, zamrożone