4102 21 00 Skóry owcze lub jagnięce, surowe, bez wełny, piklowane nawet dwojone
Kod CN 4102 21 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.11.44.0 - Skóry i skórki surowe z owiec i jagniąt
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 3907 91 10 - Poliestry nienasycone, ciekłe, w formach podstawowych (z wył. poliwęglanów, żywic alkidowych, poli(tereftalanu etylenu) i poli(kwasu mlekowego))
-
Kod CN: 3824 74 00 - Mieszaniny zawierające chlorofluorowęglowodory (HCFC), nawet zawierające perfluorowcowane węglowodory (PFC) lub fluorowęglowodory (HFC), ale niezawierające związków węgla z chlorem i fluorem (CFC)
-
Kod CN: 8441 10 - Krajarki do wytwarzania masy papierniczej, papieru lub tektury (z wył. maszyn introligatorskich objętych pozycją 8440)
-
Kod CN: 2704 00 10 - Koks i półkoks, z węgla, nawet aglomerowany
-
Kod CN: 0304 71 90 - Filety z dorsza (Gadus morhua, Gadus ogac), zamrożone
-
Kod CN: 2933 69 80 - Związki heterocykliczne tylko z heteroatomem(-ami) azotu, zawierające w strukturze nieskondensowany pierścień triazyny (nawet uwodorniony w strukturze) (z wył. melaminy, atrazyny (ISO); propazyny (ISO); symazyny (ISO); heksahydro-1,3,5-trinitro-1,3,5-triazyny (heksogen, trimetylenotrinitroamina) i urotropiny (INN) (heksametylenotetraamina); 2,6-di-tert-butylo-4-[4,6-bis(oktylotio)-1,3,5- triazyn-2-yloamino]fenolu)
-
Kod CN: 0404 10 32 - Serwatka i serwatka zmodyfikowana, w proszku, granulkach lub w innej stałej postaci, zawierająca dodatek cukru lub innego środka słodzącego, o zawartości białka [zawartość azotu × 6,38] <= 15% masy, i o zawartości tłuszczu > 27% masy
-
Kod CN: 0202 - Mięso z bydła, zamrożone
-
Kod CN: 0306 95 40 - Krewetki z rodzaju Crangon, nawet w skorupach, suszone, solone, wędzone lub w solance, włącznie z krewetkami w skorupach, gotowanymi na parze lub w wodzie (z wył. z gatunku Crangon crangon)
-
Kod CN: 0104 20 90 - Kozy żywe (z wył. hodowlanych czystorasowych)