4104 41 Skóry i skórki bydlęce (włączając bawole) lub ze zwierząt jednokopytnych, z pełnymi licami, niedwojone i dwoina licowa, w stanie suchym („crust”), odwłosione (z wył. dalej przetworzonych)
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 2309 90 91 - Wysłodki buraczane z dodatkiem melasy, w rodzaju stosowanych do karmienia zwierząt
-
Kod CN: 3207 - Pigmenty, środki matujące i farby, gotowe, szkliste emalie i glazury, pobiałki (masy lejne), ciekłe materiały do wytwarzania połysku i podobne preparaty, w rodzaju stosowanych w przemyśle ceramicznym, emalierskim i szklarskim; fryta szklana i pozostałe szkło w postaci proszku, granulek lub płatków
-
Kod CN: 0406 90 17 - Bergkäse i Appenzell (z wył. tartych lub proszkowanych i do przetworzenia)
-
Kod CN: 0207 11 90 - Ptactwo z gatunku Gallus domesticus, oskubane i wypatroszone, bez głów i łapek, szyj, serc, wątróbek i żołądków, znane jako „kurczaki 65 %”, świeże lub schłodzone, i pozostałe formy ptactwa świeżego lub schłodzonego, nieciętego na kawałki, (z wył. kurczaków 83% i 70%)
-
Kod CN: 9503 00 10 - Rowery trzykołowe, skutery, samochodziki poruszane pedałami i podobne zabawki na kółkach; wózki dla lalek (z wył. Zwykłych rowerów z łożyskami kulkowymi)
-
Kod CN: 2935 40 00 - N-(2-hydroksyetylo)-N-metyloperfluorooktanosulfonoamid
-
Kod CN: 2931 31 00 - Metylofosfonian dimetylu
-
Kod CN: 7011 20 00 - Szklane osłony, włącznie z bańkami i rurkami, otwarte, oraz ich szklane części, bez wyposażenia, do lamp elektronopromieniowych
-
Kod CN: 5603 12 90 - Włókniny, nawet impregnowane lub laminowane, gdzie indziej niesklasyfikowane, z włókien ciągłych chemicznych, o masie powierzchniowej > 25 g/m², ale <= 70 g/m² (z wył. powleczonych lub pokrytych)
-
Kod CN: 2007 99 33 - Dżemy, galaretki, marmolady, przeciery i pasty, z truskawek i poziomek, otrzymane w wyniku obróbki cieplnej, o zawartości cukru > 30% masy (z wył. przetworów homogenizowanych objętych podpozycją 2007 10)