4104 49 19 Skóry i skórki bydlęce (włączając bawole), całe, w stanie suchym („crust”), o powierzchni lica jednej sztuki <= 2,6 m² (28 stóp kwadratowych), odwłosione, nawet dwojone (z wył. wyprawionych w inny sposób i z pełnymi licami, niedwojonych i z dwoiną licową, wyrobów z cieląt wschodnioindyjskich objętych podpozycją 4104 49 11)
Kod CN 4104 49 19 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 15.11.31.0 - Skóry bydlęce całe, odwłosione
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 9206 00 00 - Perkusyjne instrumenty muzyczne, np. bębny, ksylofony, cymbały, kastaniety, marakasy
-
Kod CN: 7308 30 00 - Drzwi, okna i ramy do nich oraz progi drzwiowe, z żeliwa lub stali
-
Kod CN: 1604 12 91 - Śledzie przetworzone lub zakonserwowane, całe lub w kawałkach, w hermetycznych pojemnikach (z wył. Śledzi mielonych i filetów śledziowych, surowych, jedynie pokrytych bułką tartą lub panierką, nawet podsmażonych w oleju, zamrożonych)
-
Kod CN: 4202 12 19 - Kufry, walizy, saszetki, i podobne pojemniki, z zewnętrzną powierzchnią z tworzyw sztucznych (z wył. teczek)
-
Kod CN: 4101 20 80 - Skóry i skórki bydlęce (włączając bawole) lub ze zwierząt jednokopytnych, surowe, całe, nawet odwłoszone, niedwojone, o masie jednej skóry <= 16 kg, wapnione, piklowane lub inaczej konserwowane (z wył. świeżych lub mokrosolonych, suszonych w sposób zwykły lub suchosolonych, poddanych garbowaniu, pergaminowaniu lub dalszej wyprawie)
-
Kod CN: 5006 00 10 - Przędza jedwabna, pakowana do sprzedaży detalicznej (z wył. nitki wyczeskowej z odpadów jedwabiu)
-
Kod CN: 1103 20 60 - Granulki z pszenicy
-
Kod CN: 2710 12 11 - Oleje lekkie i preparaty, z ropy naftowej lub z minerałów bitumicznych, do przeprowadzania procesu specyficznego, zdefiniowanego w uwadze dodatkowej 5 do działu 27 (z wył. zawierających biodiesel)
-
Kod CN: 8451 21 00 - Suszarki o pojemności jednorazowej <=10 kg suchej bielizny (z wył. suszarek wirówkowych)
-
Kod CN: 4101 - Skóry i skórki bydlęce (włączając bawole) lub ze zwierząt jednokopytnych, surowe, świeże lub solone, suszone, wapnione, piklowane lub inaczej konserwowane, nawet odwłosione, lub dwojone (z wył. poddanych garbowaniu, pergaminowaniu lub dalszej wyprawie)