4101 Skóry i skórki bydlęce (włączając bawole) lub ze zwierząt jednokopytnych, surowe, świeże lub solone, suszone, wapnione, piklowane lub inaczej konserwowane, nawet odwłosione, lub dwojone (z wył. poddanych garbowaniu, pergaminowaniu lub dalszej wyprawie)
Podrzędne kody CN
Kod CN: 4101 20 - Skóry i skórki bydlęce (włączając bawole) lub ze zwierząt jednokopytnych, surowe, całe, nawet odwłosione, niedwojone, o masie jednej skóry <= 8 kg przy suszeniu zwykłym, <= 10 kg, jeśli suchosolone lub <= 16 kg, jeśli świeże, mokrosolone lub inaczej konserwowane (z wył. poddanych garbowaniu, pergaminowaniu lub dalszej wyprawie)
Kod CN: 4101 20 10 - Skóry i skórki bydlęce (włączając bawole) lub ze zwierząt jednokopytnych, surowe, całe, nawet odwłosione, niedwojone, o masie jednej skóry <= 16 kg, świeże
Kod CN: 4101 20 30 - Skóry i skórki bydlęce (włączając bawole) lub ze zwierząt jednokopytnych, surowe, całe, nawet odwłosione, niedwojone, o masie jednej skóry <= 16 kg, mokrosolone
Kod CN: 4101 20 50 - Skóry i skórki bydlęce (włączając bawole) lub ze zwierząt jednokopytnych, surowe, całe, nawet odwłosione, niedwojone, o masie jednej skóry <= 8 kg przy suszeniu zwykłym, <= 10 kg, jeśli suchosolone
Kod CN: 4101 20 80 - Skóry i skórki bydlęce (włączając bawole) lub ze zwierząt jednokopytnych, surowe, całe, nawet odwłoszone, niedwojone, o masie jednej skóry <= 16 kg, wapnione, piklowane lub inaczej konserwowane (z wył. świeżych lub mokrosolonych, suszonych w sposób zwykły lub suchosolonych, poddanych garbowaniu, pergaminowaniu lub dalszej wyprawie)
Kod CN: 4101 50 - Skóry i skórki bydlęce (włączając bawole) lub ze zwierząt jednokopytnych, surowe, całe, nawet odwłosione, lub dwojone, o masie jednej skóry > 16 kg, świeże lub osolone, suszone, wapnione, piklowane lub inaczej konserwowane (z wył. poddanych garbowaniu, pergaminowaniu lub dalszej wyprawie)
Kod CN: 4101 50 10 - Skóry i skórki bydlęce (włączając bawole) lub ze zwierząt jednokopytnych, surowe, całe, nawet odwłosione, lub dwojone, o masie jednej skóry > 16 kg, świeże
Kod CN: 4101 50 30 - Skóry i skórki bydlęce (włączając bawole) lub ze zwierząt jednokopytnych, surowe, całe, nawet odwłosione, lub dwojone, o masie jednej skóry > 16 kg, mokrosolone
Kod CN: 4101 50 50 - Skóry i skórki bydlęce (włączając bawole) lub ze zwierząt jednokopytnych, surowe, całe, nawet odwłosione, lub dwojone, o masie jednej skóry > 16 kg, suszone lub suchosolone
Kod CN: 4101 50 90 - Skóry i skórki bydlęce (włączając bawole) lub ze zwierząt jednokopytnych, surowe, całe, nawet odwłosione, lub dwojone, o masie jednej skóry > 16 kg, wapnione, piklowane lub inaczej konserwowane (z wył. świeżych lub mokrosolonych, suszonych w sposób zwykły lub suchosolonych, poddanych garbowaniu, pergaminowaniu lub dalszej wyprawie)
Kod CN: 4101 90 00 - Krupony, półkrupony, boki i dwojone, surowe skóry i skórki bydlęce (włączając bawole) lub ze zwierząt jednokopytnych, nawet odwłosione, świeże lub solone, suszone, wapnione, piklowane lub inaczej konserwowane i całe świeże skóry i skórki, o masie jednej skóry > 8 kg, ale < 16 kg przy suszeniu zwykłym, i >10 kg, ale < 16 kg jeśli suchosolone (z wył. poddanych garbowaniu, pergaminowaniu lub dalszej wyprawie)
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
Kod CN: 5505 - Odpady włókien odcinkowych chemicznych, włącznie z wyczeskami, odpadami przędzy oraz szarpanką rozwłóknioną
Kod CN: 9031 90 00 - Części i akcesoria, do przyrządów, urządzeń i maszyn, do kontroli lub pomiaru, gdzie indziej niesklasyfikowane
Kod CN: 0303 14 20 - Pstrąg i troć z gatunku "Oncorhynchus mykiss", zamrożone, z głowami i skrzelami, wypatroszone, o masie większej niż 1,2 kg każdy, lub pozbawione głowy, oskrobane i wypatroszone, o masie większej niż 1 kg każdy
Kod CN: 7318 16 60 - Nakrętki samozabezpieczające, z żeliwa lub ze stali innej niż nierdzewna
Kod CN: 7315 - Łańcuch i jego części, z żeliwa lub stali (z wył. łańcuszków do zegarów, łańcuszków bransoletek i podobnych, łańcuchów do pił, łańcuchów przeciwpoślizgowych, łańcuchów zgarniających dla przenośników, łańcuchów zębatych dla urządzeń tekstylnych i podobnych, zabezpieczeń drzwi wyposażonych w łańcuchy, łańcuchów do urządzeń geodezyjnych)
Kod CN: 2008 20 71 - Ananasy, przetworzone lub zakonserwowane, zawierające dodatek cukru, ale bez dodatku alkoholu, o zawartości cukru > 19% masy, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto <=1 kg
Kod CN: 8477 80 93 - Mieszarki, ugniatarki i mieszalniki do przygotowania gumy lub tworzyw sztucznych
Kod CN: 1901 90 99 - Przetwory spożywcze, z mąki, kasz, mączki, skrobi lub z ekstraktu słodowego, niezawierające kakao lub zawierające < 40% masy kakao, obliczone w stosunku do całkowicie odtłuszczonej bazy, i przetwory spożywcze z mleka, śmietany, maślanki, kwaśnego mleka, kwaszonej śmietany, serwatki, jogurtu, kefiru i podobnych z towarów objętych pozycjami od 0401 do 0404, niezawierające kakao lub zawierające < 5% masy kakao, obliczone w stosunku do całkowicie odtłuszczonej bazy, gdzie indziej niewymienione ani niewłączone (z wył. ekstraktu słodowego, przetworów dla niemowląt, do sprzedaży detalicznej, mieszanin i ciast do wytworzenia wyrobów piekarniczych, i wyrobów objętych podpozycją 1901 90 91)
Kod CN: 6102 30 - Palta, kurtki 3/4, pelerynki, peleryny, anoraki, włącznie z kurtkami narciarskimi, wiatrówki, kurtki od wiatru i podobne artykuły, z włókien chemicznych, damskie lub dziewczęce, dziane (z wył. kostiumów, kompletów, żakietów, sukni, spódnic, spódnico-spodni, spodni, spodni na szelkach i z karczkiem typu ogrodniczki)