4302 19 80 Skóry futerkowe garbowane lub wykończone, włącznie z łbami lub bez, ogonami, łapami, z owiec lub jagniąt, całe, niepołączone (z wył. z jagniąt, takich jak: astrachańskie, szerokoogonowe, karakuły, perskie i podobne, indyjskie, chińskie, mongolskie lub tybetańskie)
Kod CN 4302 19 80 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 15.11.10.0 - SKÓRY FUTERKOWE WYPRAWIONE I GARBOWANE
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 6204 69 - Spodnie, spodnie na szelkach i z karczkiem typu ogrodniczki, bryczesy i szorty, z materiałów włókienniczych, damskie lub dziewczęce (z wył. z wełny lub cienkiej sierści zwierzęcej, z bawełny lub z włókien syntetycznych, z dzianin, strojów kąpielowych i fig)
-
Kod CN: 3917 33 00 - Giętkie rury, przewody i węże, z tworzyw sztucznych, niewzmocnione ani niepołączone z innymi materiałami, z wyposażeniem, uszczelkami i łącznikami
-
Kod CN: 2920 11 00 - Paration (ISO) i paration-metyl (ISO) (metyloparation)
-
Kod CN: 6403 59 39 - Obuwie damskie o podeszwach zewnętrznych i cholewkach, ze skóry wyprawionej, z przyszwą wykonaną z pasków lub mające jedno lub więcej wycięć, w których wysokość podeszwy razem z obcasem <= 3 cm, o długości podeszwy wewnętrznej >= 24 cm (z wył. o cholewkach z pasków skórzanych w poprzek podbicia i wokół dużego palca)
-
Kod CN: 3406 00 00 - Świece, cienkie świeczki i podobne
-
Kod CN: 2204 10 94 - Wino musujące ze świeżych winogron, z chronionym oznaczeniem geograficznym (ChOG)
-
Kod CN: 8422 - Zmywarki do naczyń; urządzenia do czyszczenia lub suszenia butelek lub innych pojemników; urządzenia do napełniania, zamykania, uszczelniania lub etykietowania butelek, tubek, puszek, pudełek, worków lub innych pojemników; urządzenia do kapslowania butelek, słoików lub podobnych pojemników; pozostałe urządzenia do pakowania lub paczkowania, włączając urządzenia do pakowania termokurczliwego; urządzenia do gazowania napojów; ich części
-
Kod CN: 3915 90 11 - Odpady, ścinki i braki, z polimerów propylenu
-
Kod CN: 1302 - Soki i ekstrakty roślinne; substancje pektynowe, pektyniany i pektany; agar-agar i pozostałe śluzy i zagęszczacze, nawet modyfikowane, pochodzące z produktów roślinnych
-
Kod CN: 0304 99 29 - Mięso (nawet rozdrobnione), z karmazyna "Sebastes spp." (z wył. filetów), zamrożone