4408 31 21 Arkusze na forniry, włącznie z otrzymanymi przez cięcie drewna warstwowego, na sklejkę lub na podobne drewno warstwowe i inne drewno, przetarte wzdłużnie, skrawane warstwami lub obwodowo, o grubości <= 6 mm, strugane, z ciemnoczerwonego meranti, jasnoczerwonego meranti i meranti bakau (z wył. Łączonego stykowo)
Kod CN 4408 31 21 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 16.21.23.0 - Fornir, arkusze do produkcji sklejki i pozostałe drewno piłowane wzdłużnie, skrawane warstwami lub okorowane, o grubości <= 6 mm z drewna tropikalnego
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 4401 40 - Trociny, drewno odpadowe i ścinki drewniane, nieaglomerowane
-
Kod CN: 8414 80 59 - Sprężarki wyporowe-tłokowe, mogące wytwarzać maksymalne nadciśnienie > 1,5 MPa (15 barów), o wydajności na godzinę > 120 m³ (z wył. sprężarek, w rodzaju stosowanych w urządzeniach chłodniczych i sprężarek powietrza zainstalowanych na podwoziu kołowym i przeznaczonych do holowania przez inny pojazd)
-
Kod CN: 1211 90 - Rośliny i części roślin, włącznie z nasionami i owocami, w rodzaju stosowanych głównie w perfumerii, farmacji lub stosowane do celów owadobójczych, grzybobójczych lub podobnych, świeże lub suszone, nawet krojone, kruszone lub proszkowane (z wył. korzeni żeńszenia, liści krzewu kokainowego, słomy makowej)
-
Kod CN: 5408 31 00 - Tkaniny z przędzy zawierającej głównie, ale < 85% masy włókna ciągłego sztucznego, włącznie z przędzą jednowłóknową, o masie liniowej >= 67 decyteksów i o wymiarze przekroju poprzecznego <= 1 mm, niebielone lub bielone (z wył. wykonanych z przędzy o dużej wytrzymałości na rozciąganie z włókien wiskozowych)
-
Kod CN: 8108 90 60 - Rury i przewody rurowe, z tytanu
-
Kod CN: 9401 52 00 - Meble do siedzenia z bambusa
-
Kod CN: 0809 10 00 - Morele, świeże
-
Kod CN: 0207 52 - Gęsi (z gatunków domowych), niecięte na kawałki, zamrożone
-
Kod CN: 0501 00 00 - Włosy ludzkie nieobrobione, nawet myte lub odtłuszczone; odpadki ludzkich włosów
-
Kod CN: 1601 00 10 - Kiełbasy i podobne wyroby i przetwory żywnościowe na bazie tych wyrobów, z wątroby (wątróbek)