1601 00 10 Kiełbasy i podobne wyroby i przetwory żywnościowe na bazie tych wyrobów, z wątroby (wątróbek)
Kod CN 1601 00 10 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.13.14.0 - Kiełbasy i podobne wyroby z mięsa, podrobów lub krwi
-
Kod PKWiU: 10.85.11.0 - Gotowe posiłki i dania na bazie mięsa, podrobów lub krwi
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 0408 19 - Żółtka jaj suszone, świeże, gotowane na parze lub w wodzie, formowane, zamrożone lub inaczej zakonserwowane, nawet słodzone (z wył. suszonych)
-
Kod CN: 2930 90 50 - Mieszanina izomerów składająca się z 4-metylo-2,6-bis(metylotio)-m-fenylenodiaminy oraz 2-metylo-4,6-bis(metylotio)-m-fenylenodiaminy
-
Kod CN: 8473 40 80 - Części i akcesoria do pozostałych maszyn biurowych objętych pozycją 8472, gdzie indziej niesklasyfikowane (z wył. zespołów elektronicznych)
-
Kod CN: 5513 11 20 - Tkaniny o splocie płóciennym, zawierające głównie, ale < 85% masy włókien odcinkowych poliestrowych, zmieszanych głównie lub wyłącznie z bawełną i o masie powierzchniowej <= 170 g/m², niebielone lub bielone, o szerokości <= 165 cm
-
Kod CN: 6204 23 - Komplety, z włókien syntetycznych, damskie lub dziewczęce (z wył. dzianych, kombinezonów narciarskich i strojów kąpielowych)
-
Kod CN: 7307 11 - Łączniki rur lub przewodów rurowych, odlewane z żeliwa nieciągliwego
-
Kod CN: 0301 92 - Węgorz "Anguilla spp." żywy
-
Kod CN: 7219 21 10 - Wyroby walcowane płaskie ze stali nierdzewnej, o szerokości >= 600 mm, nieobrobione więcej niż walcowane na gorąco, nie w zwojach, o grubości > 10 mm, zawierające >= 2,5 % masy niklu
-
Kod CN: 0813 - Morele, śliwki, jabłka, brzoskwinie, gruszki, papaje, tamaryndy i pozostałe jadalne owoce, suszone, i mieszanki jadalnych owoców suszonych lub jadalnych orzechów (z wył. orzechów, bananów, daktyli, fig, ananasów, owoców avocado, owoców guawy, mango, smaczeliny, owoców cytrusowych i winogron, niezmieszanych)
-
Kod CN: 0910 99 99 - Przyprawy korzenne, rozgniatane lub mielone (z wył. pieprzu z rodzaju Piper; owoców z rodzaju Capsicum lub z rodzaju Pimenta, wanilii, cynamonu, kwiatów cynamonowca, goździków [całe owoce], szypułek i kwiatów goździków, gałki muszkatołowej, kwiatu muszkatołowego, kardamonu, nasion anyżku, badianu, kopru, kolendry, kminu lub kminku, jagód jałowca, imbiru, szafranu, kurkumy, tymianku, liści laurowych, curry, nasion kozieradki, i mieszanek różnych rodzajów przypraw korzennych)