4411 13 10 Płyta pilśniowa średniej gęstości (MDF) z drewna, o grubości > 5 mm, ale <= 9 mm, nieobrobiona mechanicznie ani niepokryta powierzchniowo
Kod CN 4411 13 10 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
Nomenklatura scalona (CN) jest usystematyzowaną klasyfikacją towarów wykorzystywaną w Unii Europejskiej. Obejmuje m.in. kod 4411 13 10. Rozszerza również Zharmonizowany System Oznaczania Towarów (Harmonized System HS) wykorzystywany w większości krajów na całym świecie. Służy przede wszystkim do określenia wspólnej taryfy celnej w krajach UE. Składa się z ośmiu cyfr.
Polska Klasyfikacja Towarów i Usług jest to natomiast system klasyfikacji wyrobów i usług określnych. W takim katalogu produkty uporządkowane są względem sekcji, działów, grup, klas, kategorii, podkategorii i pozycji.
Kod PKWiU: 16.21.15.0 - Płyty pilśniowe z drewna lub pozostałych materiałów drewnopochodnych
Sprawdź inne kody CN
Kod CN: 1103 19 - Kasze i mączki ze zbóż (z wył. pszenicy i kukurydzy)
Kod CN: 4810 99 10 - Bielony papier i tektura, powleczone jednostronnie lub obustronnie kaolinem, w zwojach lub arkuszach prostokątnych lub kwadratowych, o dowolnym wymiarze (z wył. w rodzaju stosowanych do pisania, druku lub innych celów graficznych, papieru i tektury siarczanowych, papieru i tektury wielowarstwowych, i bez innych powłok)
Kod CN: 5501 40 00 - Kabel z polipropylenu, spełniający wymagania określone w uwadze 1 do działu 55
Kod CN: 1901 90 91 - Przetwory spożywcze z mąki, kasz, mączki, skrobi lub z ekstraktu słodowego, niezawierające tłuszczu z mleka, sacharozy, izoglukozy, glukozy lub skrobi, lub zawierające < 1,5% tłuszczu mleka, 5% sacharozy, izoglukozy, glukozy lub skrobi, niezawierające kakao lub zawierające < 40% masy kakao, obliczone w stosunku do całkowicie odtłuszczonej bazy (z wył. ekstraktu słodowego i przetworów dla niemowląt, do sprzedaży detalicznej, mieszanin i ciast do wytworzenia wyrobów piekarniczych, przetworów spożywczych w postaci proszku z mleka, śmietany, maślanki, kwaśnego mleka, kwaszonej śmietany, serwatki, jogurtu, kefiru i podobnych z towarów objętych pozycjami od 0401 do 0404)
Kod CN: 5201 00 - Bawełna, niezgrzeblona ani nieczesana
Kod CN: 0210 99 59 - Podroby jadalne z bydła, solone, w solance, suszone lub wędzone (z wył. przepony grubej i przepony cienkiej)
Kod CN: 0406 10 50 - Ser (niedojrzewający lub niekonserwowany) świeży, włącznie z serem serwatkowym i twaróg, o zawartości tłuszczu <= 40% masy (z wył. Mozzarella)
Kod CN: 8538 10 00 - Tablice, panele, konsole, pulpity, szafy oraz inne układy wsporcze dla wyrobów objętych pozycją 8537, niewyposażone w przynależną do nich aparaturę
Kod CN: 7005 21 25 - Szkło typu „float” i szkło o powierzchni szlifowanej, w arkuszach, barwione w całej masie, nieprzezroczyste, powleczone lub jedynie szlifowane powierzchniowo, ale nieobrobione inaczej, o grubości <= 3,5 mm (z wył. szkła zbrojonego lub z warstwą pochłaniającą, odblaskową lub przeciwodblaskową)
Kod CN: 0907 20 00 - Goździki (całe owoce, kwiaty i szypułki), rozgniatane lub mielone