4418 20 10 Drzwi i ich futryny oraz progi z drewna tropikalnego :akacja afrykańska, alan, azobé, balsa, biały lauan, białe meranti, biała seraya, ciemnoczerwone meranti, dibétou, ilomba, imbuia, iroko, jasnoczerwone meranti, jelutong, jongkong, kapur, kempas, keruing, limba, mahoń (Swietenia spp.), makoré, mansonia, meranti bakau, merbau, obeche, okoumé, palisander z Para, palisander z Rio, palisander z Rose, ramin, sapelli, sipo, teak, tiama, virola i żółte meranti
Kod CN 4418 20 10 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 16.23.11.0 - Okna i drzwi, ościeżnice i progi, z drewna
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 0801 12 00 - Orzechy kokosowe, w łupinie wewnętrznej (owocnia)
-
Kod CN: 1103 20 50 - Granulki z ryżu
-
Kod CN: 2208 30 71 - Szkocka whisky, w pojemnikach o objętości <= 2 l (inna niż whisky „single malt”, „blended malt”, „single grain” i whisky „blended grain”)
-
Kod CN: 3920 62 - Płyty, arkusze, folie, taśmy i pasy, z niekomórkowego poli(tereftalanu etylenu), niewzmocnionych, nielaminowanych, nieosadzonych na podłożu ani niepołączonych w podobny sposób z innymi materiałami, nieobrobione lub obrobione tylko powierzchniowo lub pocięte jedynie na prostokąty lub kwadraty (z wył. wyrobów samoprzylepnych i pokryć podłogowych, ściennych i sufitowych objętych pozycją 3918)
-
Kod CN: 4504 10 11 - Korki i zatyczki, cylindryczne, do win musujących, włączając te z krążkami z korka naturalnego, z korka aglomerowanego
-
Kod CN: 5307 - Przędza z juty lub pozostałych włókien tekstylnych łykowych, objętych pozycją 5303
-
Kod CN: 2008 99 63 - Owoce guawy, mango, smaczeliny, melonowca (papai), tamaryndy, nerkowca, liczi (śliwki chińskiej), owoce kanawalii, sączyńca, owoce męczennicy, oskomianu (carambola) i pitahaya, przetworzone lub zakonserwowane, niezawierające alkoholu, ale z dodatkiem cukru, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto <=1 kg (z wył. mieszanek)
-
Kod CN: 5306 10 - Przędza lniana pojedyncza
-
Kod CN: 8426 20 00 - Żurawie wieżowe
-
Kod CN: 0811 90 31 - Owoce guawy, mango, smaczeliny, melonowca (papai), tamaryndy, nerkowca, liczi (śliwki chińskiej), owoce chlebowca (jackfruit)i, śliwy sączyńca, owoce męczennicy, oskomianu (carambola) i pitahaya, orzechy kokosowe, nerkowca, brazylijskie, orzechy areca (betel), orzechy kola i makadamia, niepoddane obróbce cieplnej lub ugotowane na parze lub w wodzie, zawierające dodatek cukru lub innego środka słodzącego, o zawartości cukru <= 13 % masy