0811 90 31 Owoce guawy, mango, smaczeliny, melonowca (papai), tamaryndy, nerkowca, liczi (śliwki chińskiej), owoce chlebowca (jackfruit)i, śliwy sączyńca, owoce męczennicy, oskomianu (carambola) i pitahaya, orzechy kokosowe, nerkowca, brazylijskie, orzechy areca (betel), orzechy kola i makadamia, niepoddane obróbce cieplnej lub ugotowane na parze lub w wodzie, zawierające dodatek cukru lub innego środka słodzącego, o zawartości cukru <= 13 % masy
Kod CN 0811 90 31 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.39.21.0 - Owoce i orzechy zamrożone, gotowane lub nie
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 9001 50 20 - Soczewki okularowe z materiałów innych niż szkło, nieprzeznaczone do korekcji wzroku
-
Kod CN: 8448 59 00 - Części i akcesoria stosowane z maszynami objętymi pozycją 8447, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 7605 21 00 - Drut ze stopów aluminium, którego maksymalny wymiar przekroju poprzecznego > 7 mm (z wył. skrętek, kabli, taśm plecionych i podobnych wyrobów objętych pozycją 7614, drutów izolowanych elektrycznie )
-
Kod CN: 2102 20 11 - Drożdże nieaktywne, w tabletkach, kostkach lub w podobnej postaci, lub w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto <= 1 kg
-
Kod CN: 0303 14 90 - Pstrąg i troć "Salmo trutta, Oncorhynchus mykiss, Oncorhynchus clarki, Oncorhynchus aguabonita, Oncorhynchus gilae, zamrożone (z wył. "Oncorhynchus mykiss", z głowami i skrzelami, wypatroszone, o masie większej niż 1,2 kg każdy, lub pozbawione głowy, oskrobane i wypatroszone, o masie większej niż 1 kg każdy
-
Kod CN: 8803 10 00 - Śmigła i wirniki oraz ich części, do statków powietrznych, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 4418 99 10 - Wyroby stolarskie i ciesielskie budowlane, z drewna klejonego warstwowo (z wył. połączonych płyt podłogowych)
-
Kod CN: 2914 19 90 - Ketony alifatyczne bez innej tlenowej grupy funkcyjnej (z wył. acetonu, butanonu (ketonu metylowo-etylowego, 4-metylopentanu-2-on (ketonu metylowo-izobutylowego i 5-metyloheksanu-2-on))
-
Kod CN: 2401 20 35 - Tytoń suszony powietrzem na jasny, częściowo lub całkowicie odżyłowany, w inny sposób nieprzetworzony
-
Kod CN: 1602 50 - Mięso lub podroby z bydła, przetworzone lub zakonserwowane (z wył. kiełbas i podobnych wyrobów, drobno homogenizowanych przetworów, pakowanych do sprzedaży detalicznej jako żywność dla niemowląt lub do celów dietetycznych, w pojemnikach o zawartości netto <= 250 g masy, przetworów z wątroby (wątróbki), i ekstraktów i soków z mięsa)