4803 00 39 Papier krepowy i wstęgi z włókien celulozowych (bibułki), do celów gospodarczych lub sanitarnych, w pasmach, w zwojach o szerokości > 36 cm lub arkuszach prostokątnych lub kwadratowych, o jednym boku > 36 cm i o drugim boku > 15 cm, po rozłożeniu, o gramaturze > 25 g/m²
Kod CN 4803 00 39 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 17.12.20.0 - Bibułka tissue do produkcji papieru toaletowego, chusteczek higienicznych, ręczników, serwetek itp.; wata celulozowa i wstęgi z włókien celulozowych
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 5604 10 00 - Nić gumowa i sznurek, pokryte materiałem włókienniczym
-
Kod CN: 0304 39 00 - Filety z karpiowatych (Cyprinus spp., Carassius spp., Ctenopharyngodon idellus, Hypophthalmichthys spp., Cirrhinus spp., Mylopharyngodon piceus, Catla catla, Labeo spp., Osteochilus hasselti, Leptobarbus hoeveni, Megalobrama spp., węgorzy (Anguilla spp.), okonia nilowego (Lates niloticus) i żmijogłowowatych (Channa spp.)
-
Kod CN: 4101 20 30 - Skóry i skórki bydlęce (włączając bawole) lub ze zwierząt jednokopytnych, surowe, całe, nawet odwłosione, niedwojone, o masie jednej skóry <= 16 kg, mokrosolone
-
Kod CN: 5204 20 00 - Nici bawełniane do szycia, pakowane do sprzedaży detalicznej
-
Kod CN: 2204 22 86 - Sherry, w pojemnikach o objętości > 2 l, ale <= 10 l, o rzeczywistej objętościowej mocy alkoholu > 15% obj., z ChNP lub ChOG
-
Kod CN: 2941 20 30 - Dihydrostreptomycyna, jej sole, estry i wodziany
-
Kod CN: 7213 10 00 - Sztaby i pręty, walcowane na gorąco, w nieregularnie zwijanych kręgach, z żeliwa lub stali niestopowej, posiadające wgniecenia, żeberka, rowki lub inne odkształcenia, powstałe w procesie walcowania
-
Kod CN: 8444 00 10 - Urządzenia do wytłaczania materiałów włókienniczych chemicznych
-
Kod CN: 9110 11 - Kompletne mechanizmy zegarków, niezmontowane lub częściowo zmontowane (zestawy mechanizmów)
-
Kod CN: 2008 97 03 - Mieszanki orzechów tropikalnych i owoców tropikalnych, zawierające >=50% masy orzechów tropikalnych, przetworzone lub zakonserwowane, nawet zawierające dodatek cukru lub innej substancji słodzącej lub alkoholu, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto > 1 kg