2008 97 03 Mieszanki orzechów tropikalnych i owoców tropikalnych, zawierające >=50% masy orzechów tropikalnych, przetworzone lub zakonserwowane, nawet zawierające dodatek cukru lub innej substancji słodzącej lub alkoholu, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto > 1 kg
Kod CN 2008 97 03 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.39.29.0 - Pozostałe owoce i orzechy przetworzone, zakonserwowane lub suszone
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 7213 91 - Sztaby i pręty, walcowane na gorąco, w nieregularnie zwijanych kręgach, z żeliwa lub stali niestopowej, o przekroju poprzecznym w kształcie koła, o średnicy < 14 mm (z wył. ze stali automatowej, i posiadających wgniecenia, żeberka, rowki lub inne odkształcenia, powstałe w procesie walcowania)
-
Kod CN: 0302 29 - Płastugi "Pleuronectidae, Bothidae, Cynoglossidae, Soleidae, Scophthalmidae i Citharidae" (z wył. halibuta niebieskiego "Reinhardtius hippoglossoides", białego "Hippoglossus hippoglossus" i pacyficznego "Hippoglossus stenolepis", gładzicy "Pleuronectes platessa" i soli "Solea spp.", turbot i skarp (Psetta maxima)), świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 2617 10 00 - Rudy i koncentraty antymonu
-
Kod CN: 8104 - Magnez i artykuły z magnezu, gdzie indziej niesklasyfikowane; odpady i złom magnezu (z wył. popiołów i pozostałości zawierających magnez)
-
Kod CN: 8458 91 - Tokarki, włączając centra tokarskie, do usuwania metalu, sterowane numerycznie (z wył. tokarek poziomych)
-
Kod CN: 2901 21 00 - Etylen
-
Kod CN: 2001 10 00 - Ogórki i korniszony, przetworzone lub zakonserwowane octem lub kwasem octowym
-
Kod CN: 0304 49 90 - Filety z ryb, gdzie indziej niesklasyfikowane, świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 2921 19 - Monoaminy alifatyczne i ich pochodne; ich sole (z wył. metyloaminy, di- lub trimetyloaminy oraz ich soli)
-
Kod CN: 3909 20 00 - Żywice melaminowe, w formach podstawowych