4805 Papier i tektura, niepowleczone, w zwojach o szerokości > 36 cm lub arkuszach prostokątnych lub kwadratowych, o jednym boku > 36 cm i o drugim boku > 15 cm, po rozłożeniu, niepoddane dalszej obróbce lub przetwarzaniu w inny sposób niż wymieniony w uwadze 3 do niniejszego działu, gdzie indziej niesklasyfikowane
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 2904 36 00 - Fluorek perfluorooktanosulfonylu
-
Kod CN: 7606 12 93 - Blachy grube, cienkie oraz taśma, o grubości >= 3 mm, ale < 6 mm, ze stopów aluminium, prostokątne lub kwadratowe (z wył. wyrobów malowanych, lakierowanych lub powleczonych tworzywami sztucznymi)
-
Kod CN: 3307 20 00 - Dezodoranty osobiste i środki przeciwpotowe
-
Kod CN: 2208 50 - Gin i gin Geneva
-
Kod CN: 0202 20 30 - Ćwierci przednie nierozdzielone lub rozdzielone, z bydła, z kośćmi, zamrożone
-
Kod CN: 8208 40 00 - Noże i ostrza tnące, z metalu nieszlachetnego, do maszyn rolniczych, ogrodniczych lub stosowanych w leśnictwie (z wył. do obróbki drewna)
-
Kod CN: 0303 14 - Pstrągi i trocie "Salmo trutta, Oncorhynchus mykiss, Oncorhynchus clarki, Oncorhynchus aguabonita, Oncorhynchus gilae, Oncorhynchus apache i Oncorhynchus chrysogaster", zamrożone
-
Kod CN: 6307 - Artykuły gotowe, włącznie z wykrojami odzieży, z materiałów włókienniczych, gdzie indziej nieklasyfikowane
-
Kod CN: 0404 10 12 - Serwatka i serwatka zmodyfikowana, w proszku, granulkach lub w innej stałej postaci, niezawierająca dodatku cukru lub innego środka słodzącego, o zawartości białka [zawartość azotu × 6,38] > 15% masy, i o zawartości tłuszczu <= 1,5% masy
-
Kod CN: 1806 10 90 - Proszek kakaowy zawierający dodatek cukru lub innego środka słodzącego, zawierający >= 80% masy sacharozy, włącznie z cukrem inwertowanym wyrażonym jako sacharoza lub izoglukozy wyrażonej jako sacharoza