4806 10 00 Pergamin roślinny, w zwojach o szerokości > 36 cm lub arkuszach prostokątnych lub kwadratowych, o jednym boku > 36 cm i o drugim boku > 15 cm, po rozłożeniu
Kod CN 4806 10 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 17.12.60.0 - Pergamin roślinny, papier tłuszczoodporny, papierowa kalka kreślarska, papier pergaminowy satynowany i pozostałe satynowane papiery przezroczyste lub półprzezroczyste
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 8708 70 10 - Koła jezdne oraz ich części i akcesoria, do montażu przemysłowego: ciągników kierowanych przez pieszego, pojazdów samochodowych i pozostałych pojazdów silnikowych przeznaczonych zasadniczo do przewozu osób, pojazdów silnikowych do przewozu towarów, z silnikiem tłokowym wewnętrznego spalania z zapłonem samoczynnym "wysokoprężnym lub średnioprężnym", o pojemności skokowej <= 2 500 cm³ lub z silnikiem tłokowym wewnętrznego spalania z zapłonem iskrowym, o pojemności skokowej <= 2.800 cm³, pojazdów silnikowych specjalnego przeznaczenia, objętych pozycją 8705, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 8532 29 00 - Kondensatory elektryczne, stałe (z wył. tantalowych, elektrolityczno aluminiowych, ceramicznych, z dielektrykiem na bazie papieru lub z tworzywa sztucznego i elektroenergetycznych)
-
Kod CN: 2102 20 11 - Drożdże nieaktywne, w tabletkach, kostkach lub w podobnej postaci, lub w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto <= 1 kg
-
Kod CN: 1604 16 00 - Sardele przetworzone lub zakonserwowane, całe lub w kawałkach (z wył. mielonych)
-
Kod CN: 7604 10 - Sztaby, pręty i kształtowniki, z aluminium niestopowego, gdzie indziej nieklasyfikowane
-
Kod CN: 9505 10 - Artykuły bożonarodzeniowe (z wył. świec i elektrycznych zestawów oświetleniowych, naturalnych choinek i stojaków do nich)
-
Kod CN: 0505 10 - Pióra, w rodzaju stosowanych do wypychania i puch, nie bardziej obrobione niż oczyszczone, zdezynfekowane lub zakonserwowane
-
Kod CN: 2009 89 86 - Sok z dowolnego pojedynczego owocu lub warzywa, niesfermentowany, o liczbie Brixa <= 67 w 20°C, o wartości <= 30 € za 100 kg masy netto, o zawartości dodatku cukru > 30% masy (z wył. zawierającego alkohol, mieszanek, soku z owoców cytrusowych, z owoców guawy, mango, smaczeliny, melonowca (papai), tamaryndy, nerkowca, liczi (śliwki chińskiej), kanawalii, sączyńca, męczennicy, oskomianu (carambola) i pitahaya, soku ananasowego, pomidorowego, z winogron, włączając moszcz gronowy, z jabłek, żurawin, i z gruszek)
-
Kod CN: 8104 11 00 - Magnez nieobrobiony plastycznie, zawierający >= 99,8% masy magnezu
-
Kod CN: 0401 50 11 - Mleko i śmietana, o zawartości tłuszczu > 10% masy, ale <= 21% masy, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto <= 2 litrów, niezagęszczone ani niezawierające dodatku cukru lub innego środka słodzącego