4820 90 00 Bibuły i podobne artykuły piśmienne, z papieru lub tektury, okładki do książek z papieru lub tektury (z wył. rejestrów, księg rachunkowych, notesów i notatników, księg zamówień, kwitariuszy, bloków listowych, terminarzy, pamiętników, zeszytów, okładek, teczek, formularzy pism i przekładanych kalką zestawów do pisania, i albumów na próbki lub kolekcje)
Kod CN 4820 90 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 17.23.13.0 - Rejestry, księgi rachunkowe, skoroszyty, zeszyty, formularze i pozostałe artykuły piśmienne, z papieru lub tektury
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 2524 - Azbest (z wył. wyrobów otrzymywanych z azbestu)
-
Kod CN: 4601 29 - Maty, słomianki i osłony, z materiałów roślinnych do wyplatania, połączone razem w równoległe pasma lub tkane (z wył. z bambusa i z rattanu)
-
Kod CN: 1108 19 10 - Skrobia z ryżu
-
Kod CN: 9002 20 00 - Filtry optyczne, stanowiące część lub wyposażenie przyrządów lub aparatury, oprawione
-
Kod CN: 2920 - Estry pozostałych kwasów nieorganicznych niemetali i ich sole, ich fluorowcowane, sulfonowane, nitrowane lub nitrozowane pochodne (z wył. estrów halogenków wodoru, estrów fosforowych i ich soli, ich fluorowcowanych, sulfonowanych, nitrowanych lub nitrozowanych pochodnych)
-
Kod CN: 1514 99 90 - Olej rzepakowy lub rzepikowy, o wysokiej zawartości kwasu erukowego >= 2% i olej gorczycowy, i ich frakcje, nawet rafinowane, ale niemodyfikowane chemicznie (z wył. do zastosowań technicznych lub przemysłowych i oleju surowego)
-
Kod CN: 3102 40 10 - Mieszaniny azotanu amonu z węglanem wapnia lub pozostałymi nieorganicznymi substancjami niebędącymi nawozami, stosowane jako nawozy, o zawartości azotu <= 28% masy (z wył. w granulkach lub podobnych postaciach, lub w opakowaniach o masie brutto <=10 kg)
-
Kod CN: 2007 - Dżemy, galaretki owocowe, marmolady, przeciery i pasty owocowe lub orzechowe, otrzymane w wyniku obróbki cieplnej, nawet zawierające dodatek cukru lub innej substancji słodzącej
-
Kod CN: 2204 21 47 - Wina produkowane w Languedoc-Roussillon, w pojemnikach o objętości <= 2 l, o rzeczywistej objętościowej mocy alkoholu <= 15% obj., z ChNP (z wył. win musujących, pół-musujących i białych)
-
Kod CN: 0304 89 90 - Filety z ryb, gdzie indziej niesklasyfikowane, zamrożone