2920 Estry pozostałych kwasów nieorganicznych niemetali i ich sole, ich fluorowcowane, sulfonowane, nitrowane lub nitrozowane pochodne (z wył. estrów halogenków wodoru, estrów fosforowych i ich soli, ich fluorowcowanych, sulfonowanych, nitrowanych lub nitrozowanych pochodnych)
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 4101 - Skóry i skórki bydlęce (włączając bawole) lub ze zwierząt jednokopytnych, surowe, świeże lub solone, suszone, wapnione, piklowane lub inaczej konserwowane, nawet odwłosione, lub dwojone (z wył. poddanych garbowaniu, pergaminowaniu lub dalszej wyprawie)
-
Kod CN: 6402 19 00 - Obuwie sportowe, z podeszwami zewnętrznymi i cholewkami, z gumy lub tworzyw sztucznych (z wył. obuwia nieprzemakalnego objętego pozycją 6401, butów narciarskich, butów do biegów narciarskich, butów snowboardowych oraz butów do łyżew z przymocowanymi łyżwami lub rolkami)
-
Kod CN: 0304 82 10 - Filety z pstrąga i troci (Oncorhynchus mykiss), o masie > 400 g każdy, zamrożone
-
Kod CN: 0812 90 - Owoce i orzechy, zakonserwowane tymczasowo np. gazowym ditlenkiem siarki, w solance, w wodzie siarkowej lub w innych roztworach konserwujących, ale nienadające się w tym stanie do bezpośredniego spożycia (z wył. wiśni i czereśni)
-
Kod CN: 1515 90 59 - Tłuszcze i oleje roślinne, surowe, stałe, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto > 1 kg lub surowe ciekłe (z wył. do zastosowań technicznych lub przemysłowych; oleju sojowego, orzeszków ziemnych, oliwy, oleju palmowego, słonecznikowego, z krokosza balwierskiego, z nasion bawełny, kokosowego, z ziaren palmowych, oleju babassa, rzepakowego, rzepikowego, gorczycowego, lnianego, kukurydzianego, rycynowego, tungowego, sezamowego, jojoba, oleju oiticica, wosku mirtowego, wosk japońskiego i oleju z nasion tytoniu)
-
Kod CN: 0105 11 11 - Pisklęta płci żeńskiej pochodzące z hodowli w drugim i trzecim pokoleniu ptactwa z gatunku Gallus domesticus, nioski, o masie <= 185 g
-
Kod CN: 7222 11 89 - Sztaby i pręty, ze stali nierdzewnej, nieobrobione więcej niż walcowane na gorąco, ciągnione na gorąco lub wyciskane, o przekroju poprzecznym w kształcie koła, o średnicy < 80 mm, zawierające < 2,5% masy niklu
-
Kod CN: 2818 10 - Elektrokorund [korund sztuczny], nawet niezdefiniowany chemicznie
-
Kod CN: 2934 20 20 - Di(benzotiazol-2-ilo) disulfid; benzotiazol-2-tiol (merkaptobenzotiazol) i jego sole
-
Kod CN: 0207 14 70 - Kawałki z kośćmi ptactwa z gatunku Gallus domesticus, zamrożone (z wył. połówek lub ćwiartek, całych skrzydeł, nawet z końcami, grzbietów, szyj, grzbietów włącznie z szyjami, kuprów i końców skrzydeł, piersi, nóg i ich kawałków)