5112 30 Tkaniny zawierające głównie, ale < 85% masy wełny czesankowej lub czesankowej cienkiej sierści zwierzęcej, zmieszane głównie lub wyłącznie z włóknami odcinkowymi chemicznymi (z wył. tkanin do zastosowań technicznych objętych pozycją 5911)
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 6204 49 10 - Suknie z jedwabiu lub odpadów jedwabiu, damskie lub dziewczęce (z wył. dzianych i halek)
-
Kod CN: 0304 95 25 - Mięso (nawet rozdrobnione), z dorsza z gatunku Gadus morhua (z wył. filetów i surimi), zamrożone
-
Kod CN: 8515 90 - Części maszyn i aparatów do lutowania miękkiego, lutowania twardego lub spawania lub do natryskiwania na gorąco metali lub cermetali, gdzie indziej niesklasyfikowane (z wył. łączarek drutem, w rodzaju stosowanych do produkcji urządzeń półprzewodnikowych)
-
Kod CN: 3912 39 85 - Etery celulozy, w formach podstawowych (z wył. karboksymetylocelulozy i jej soli, i hydroksypropylocelulozy)
-
Kod CN: 8701 94 - Ciągniki, o mocy silnika ) > 75 kW, ale <= 130 kW (z wył. objętych pozycją 8709, kierowanych przez pieszego, ciągników drogowych do naczep i ciągników gąsienicowych)
-
Kod CN: 6802 29 00 - Kamienie budowlane lub pomnikowe i artykuły z nich, tylko cięte lub piłowane, z płaską lub równą powierzchnią (z wył. marmuru, trawertynu, alabastru, granitu i łupków, wyrobów o całkowicie lub częściowo struganej, piaskowanej, zgrubnie lub dokładnie wyszlifowanej lub wypolerowanej powierzchni, płytek, kostek i podobnych artykułów objętych podpozycją 6802 10 00, kostki brukowej, płyt nawierzchniowych, krawężników i płyt chodnikowych)
-
Kod CN: 8481 80 59 - Zawory do sterowania procesami (z wył. regulatorów temperatury, zaworów redukcyjnych, zaworów do sterowania olejowo-hydraulicznymi lub pneumatycznymi układami przenoszenia napędu, zaworów zwrotnych, zaworów bezpieczeństwa lub zaworów nadmiarowych, kranów, kurków i zaworów do zlewozmywaków, umywalek, bidetów, płuczek ustępowych, wanien łazienkowych i podobnych urządzeń i zaworów do grzejników centralnego ogrzewania)
-
Kod CN: 0910 91 90 - Mieszanki różnych rodzajów przypraw korzennych, rozgniatane lub mielone (z wył. curry)
-
Kod CN: 2204 29 24 - Wina produkowane w Beaujolais, w pojemnikach o objętości > 10 l, o rzeczywistej objętościowej mocy alkoholu <= 15% obj., z ChNP (inne niż wina musujące i pół-musujące)
-
Kod CN: 0306 12 - Homary "Homarus spp.", nawet wędzone, nawet w skorupach, włącznie z homarami w skorupach, gotowanymi na parze lub w wodzie, zamrożone