5205 32 00 Nitka wieloskładowa (złożona) lub kablowana, z włókien nieczesanych, zawierająca >= 85% masy bawełny i o masie liniowej nitki pojedynczej >= 232,56 decyteksa, ale < 714,29 decyteksa "o numerze metrycznym > 14, ale <= 43, dla nitki pojedynczej" (z wył. nici do szycia i pakowanej do sprzedaży detalicznej)
Kod CN 5205 32 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 13.10.61.0 - Przędza bawełniana, z wyłączeniem bawełnianych nici do szycia
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 6207 99 - Koszulki trykotowe i pozostałe trykoty, płaszcze kąpielowe, szlafroki i podobne artykuły, męskie lub chłopięce, z materiałów włókienniczych (z wył. z bawełny, z dzianin, slipów, koszul nocnych i piżam)
-
Kod CN: 8703 22 - Samochody i pozostałe pojazdy silnikowe przeznaczone zasadniczo do przewozu < 10 osób, włącznie z samochodami osobowo-towarowymi oraz samochodami wyścigowymi, wyposażone w silniki tłokowe wewnętrznego spalania z zapłonem iskrowym, o pojemności skokowej > 1 000 cm³, ale <= 1 500 cm³ (z wył. Pojazdów do poruszania się po śniegu i podobnych pojazdów specjalnego przeznaczenia objętych podpozycją 8703 10)
-
Kod CN: 8475 21 00 - Maszyny do wytwarzania włókien optycznych i półproduktów do ich produkcji
-
Kod CN: 8527 12 00 - Radioodtwarzacze kasetowe kieszonkowe (wym:170 mm x 100 mm x 45 mm) z wbudowanym wzmacniaczem bez głośników, przystosowane do pracy bez zewnętrznego źródła zasilania
-
Kod CN: 0910 91 05 - Curry
-
Kod CN: 3208 90 13 - Kopolimer p-krezolu oraz diwinylobenzenu, w postaci roztworu w N,N-dimetyloacetamidzie, o zawartości >= 48%, ale < 50% masy polimeru
-
Kod CN: 0207 13 20 - Połówki lub ćwiartki ptactwa z gatunku Gallus domesticus, świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 2008 50 51 - Morele, przetworzone lub zakonserwowane, zawierające dodatek alkoholu, o zawartości cukru > 15% masy, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto <= 1 kg
-
Kod CN: 2306 50 00 - Makuchy i inne pozostałości stałe, nawet mielone lub w postaci granulek, pozostałe z ekstrakcji orzechów kokosowych lub kopry
-
Kod CN: 0307 11 - Ostrygi, nawet w skorupach, żywe, świeże, schłodzone