0910 91 05 Curry
Kod CN 0910 91 05 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 01.28.19.0 - Pozostałe nieprzetworzone rośliny przyprawowe i aromatyczne
-
Kod PKWiU: 10.84.23.0 - Cynamon przetworzony; pozostałe przyprawy przetworzone
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 5807 90 10 - Etykietki, odznaki i podobne artykuły z filcu lub włóknin, w sztukach, paskach lub wykrojone do kształtu lub wymiaru, niehaftowane
-
Kod CN: 2819 - Tlenki i wodorotlenki chromu
-
Kod CN: 2825 50 00 - Tlenki i wodorotlenki miedzi
-
Kod CN: 3104 20 90 - Chlorek potasu, o zawartości potasu, w przeliczeniu na K2O, > 62% masy suchego bezwodnego produktu (z wył. w granulkach lub podobnych postaciach, lub w opakowaniach o masie brutto <=10 kg)
-
Kod CN: 1209 99 91 - Nasiona roślin innych niż ziołowe, hodowanych głównie dla ich kwiatów, do siewu
-
Kod CN: 4012 20 00 - Opony pneumatyczne używane, gumowe
-
Kod CN: 7209 90 80 - Wyroby walcowane płaskie z żeliwa lub stali niestopowej, o szerokości >= 600 mm, obrobione więcej niż walcowane na zimno, ale nieplaterowane, niepowleczone ani niepokryte, nieperforowane
-
Kod CN: 5515 11 30 - Tkaniny zawierające głównie, ale < 85% masy włókien odcinkowych poliestrowych, zmieszanych głównie lub wyłącznie z włóknami odcinkowymi wiskozowymi, zadrukowane
-
Kod CN: 0602 90 41 - Drzewa leśne żywe
-
Kod CN: 1106 - Mąka, mączka i proszek, z suszonych warzyw strączkowych objętych pozycją 0713, z sago i manioku, maranty, salepu, topinamburu, słodkich ziemniaków i podobnych korzeni i bulw o dużej zawartości skrobi lub inuliny objętych pozycją 0714, lub z produktów objętych działem 8 "Owoce i orzechy jadalne; skórki owoców cytrusowych lub melonów"