5303 Juta i pozostałe włókna tekstylne łykowe, surowe lub przerobione, ale nieprzędzione; pakuły i odpady z nich, włącznie z odpadami przędzy i szarpanką rozwłóknioną (z wył. lnu, konopi siewnych i ramii)
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 2008 99 21 - Winogrona, przetworzone lub zakonserwowane, zawierające dodatek alkoholu, o zawartości cukru > 13%
-
Kod CN: 3920 10 23 - Folia z niekomórkowego polietylenu, o grubości >= 20 mikrometrów, ale <= 40 mikrometrów, do produkcji folii fotoodpornych stosowanych do produkcji półprzewodników lub obwodów drukowanych
-
Kod CN: 5902 90 10 - Tkaniny kordowe z przędzy o dużej wytrzymałości na rozciąganie, z włókien wiskozowych, impregnowane gumą
-
Kod CN: 0208 40 80 - Mięso i jadalne podroby z wielorybów, delfinów i morświnów „ssaki z rzędu waleni”, z manatów i krów morskich „ssaki z rzędu syren”, fok, lwów morskich i morsów (ssaki z podrzędu płetwonogich), świeże, schłodzone lub zamrożone (z wył. mięsa z fok i wielorybów)
-
Kod CN: 7315 11 10 - Łańcuch tulejkowy, z żeliwa lub stali, w rodzaju stosowanych do rowerów i motocykli
-
Kod CN: 1702 90 95 - Cukier w postaci stałej, włącznie z cukrem inwertowanym oraz mieszankami cukru i syropów cukrowych, zawierającymi w stanie suchym 50 % masy fruktozy, niearomatyzowany ani niebarwiony (z wył. cukru trzcinowego lub buraczanego, chemicznie czystej sacharozy i maltozy, laktozy, cukru klonowego, glukozy, fruktozy, maltodekstryny, i ich syropów, izoglukozy, syropu inulinowego i karmelu)
-
Kod CN: 0407 29 90 - Jaja ptasie, w skorupkach, świeże (z wył. z drobiu i zapłodnionych jaj do inkubacji)
-
Kod CN: 0210 20 90 - Mięso z bydła bez kości, solone, w solance, suszone lub wędzone
-
Kod CN: 2917 35 00 - Bezwodnik ftalowy
-
Kod CN: 7604 29 10 - Sztaby i pręty, ze stopów aluminium