5404 Przędza jednowłóknowa (monofilament) syntetyczna, o masie liniowej >= 67 decyteksów i której żaden wymiar przekroju poprzecznego <= 1 mm; pasek i podobne np. sztuczna słoma, z materiałów włókienniczych syntetycznych, o widocznej szerokości <= 5 mm
Podrzędne kody CN
Kod CN: 5404 11 00 - Przędza jednowłóknowa (monofilament) elastomerowa, o masie liniowej >= 67 decyteksów i o wymiarze przekroju poprzecznego <= 1 mm
Kod CN: 5404 12 00 - Przędza jednowłóknowa (monofilament) z polipropylenu, o masie liniowej >= 67 decyteksów i o wymiarze przekroju poprzecznego <= 1 mm (z wył. elastomerowej)
Kod CN: 5404 19 00 - Przędza jednowłóknowa (monofilament) syntetyczna, o masie liniowej >= 67 decyteksów i o wymiarze przekroju poprzecznego <= 1 mm (z wył. elastomerowej i z polipropylenu)
Kod CN: 5404 90 - Pasek i podobne np. sztuczna słoma, z materiałów włókienniczych syntetycznych, o widocznej szerokości <= 5 mm
Kod CN: 5404 90 10 - Pasek i podobne np. sztuczna słoma, z polipropylenu, o widocznej szerokości <= 5 mm
Kod CN: 5404 90 90 - Pasek i podobne np. sztuczna słoma, z materiałów włókienniczych syntetycznych, o widocznej szerokości <= 5 mm (z wył. z polipropylenu)
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
Kod CN: 3806 - Kalafonia i kwasy żywiczne oraz ich pochodne; spirytus kalafoniowy i olejki kalafoniowe; żywice ciekłe
Kod CN: 3105 20 10 - Nawozy mineralne lub chemiczne, zawierające fosfor i potas, o zawartości azotu > 10 % masy suchego bezwodnego produktu (z wył. w tabletkach lub podobnych postaciach, lub w opakowaniach o masie brutto <=10 kg)
Kod CN: 1901 - Ekstrakt słodowy; przetwory spożywcze z mąki, kasz, mączki, skrobi lub z ekstraktu słodowego, niezawierające kakao lub zawierające < 40% masy kakao, obliczone w stosunku do całkowicie odtłuszczonej bazy, gdzie indziej niewymienione ani niewłączone; przetwory spożywcze z mleka, śmietany, maślanki, serwatki, kefiru i podobnych towarów objętych pozycjami od 0401 do 0404, niezawierające kakao lub zawierające < 5% masy kakao, obliczone w stosunku do całkowicie odtłuszczonej bazy, gdzie indziej niewymienione ani niewłączone
Kod CN: 6203 32 90 - Marynarki, męskie lub chłopięce, z bawełny (z wył. dzianych, roboczych, kurtek od wiatru i podobnych artykułów)
Kod CN: 0711 90 80 - Warzywa, zakonserwowane tymczasowo, np. w gazowym ditlenku siarki, w solance, w wodzie siarkowej lub w innych roztworach konserwujących, ale nienadające się w tym stanie do bezpośredniego spożycia (z wył. oliwek, kaparów, ogórków i korniszonów, grzybów i trufli, owoców z rodzaju Capsicum lub z rodzaju Pimenta, innych niż słodka papryka, słodkiej kukurydzy, cebuli i mieszanek warzyw)
Kod CN: 9603 90 10 - Mechaniczne szczotki do zamiatania podłóg, obsługiwane ręcznie, bezsilnikowe
Kod CN: 1006 30 67 - Ryż długooziarnisty, o stosunku długości do szerokości >= 3, parzony, całkowicie bielony, nawet polerowany lub glazurowany
Kod CN: 1109 00 00 - Gluten pszenny, nawet suszony
Kod CN: 2809 20 00 - Kwas fosforowy; kwasy polifosforowe, nawet niezdefiniowane chemicznie
Kod CN: 7608 20 81 - Rury i przewody rurowe, ze stopów aluminium, nieobrobione więcej niż wyciskane (z wył. kształtowników drążonych)