5404 90 Pasek i podobne np. sztuczna słoma, z materiałów włókienniczych syntetycznych, o widocznej szerokości <= 5 mm
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 8703 33 19 - Samochody i pozostałe pojazdy silnikowe przeznaczone zasadniczo do przewozu < 10 osób, włącznie z samochodami osobowo-towarowymi, wyposażone tylko w silniki tłokowe wewnętrznego spalania z zapłonem samoczynnym "wysokoprężne i średnioprężne", o pojemności skokowej > 2 500 cm³, nowe (z wył. samochodów kempingowych oraz pojazdów do poruszania się po śniegu i podobnych pojazdów specjalnego przeznaczenia objętych podpozycją 8703 10)
-
Kod CN: 0402 91 30 - Mleko i śmietana, zagęszczone, o zawartości tłuszczu > 8%, ale <= 10%, niezawierające dodatku cukru lub innego środka słodzącego (z wył. w stałej postaci)
-
Kod CN: 1602 - Mięso, podroby lub krew, przetworzone lub zakonserwowane (z wył. kiełbas i podobnych wyrobów, i ekstraktów i soków, z mięsa)
-
Kod CN: 9110 90 00 - Kompletne, niezmontowane lub częściowo zmontowane (zestawy mechanizmów) zegarów; niekompletne mechanizmy zegarowe, zmontowane, wstępnie zmontowane mechanizmy zegarowe ( z wył. zegarkowych)
-
Kod CN: 1107 10 19 - Słód z pszenicy (z wył. w postaci mąki i palonego)
-
Kod CN: 0804 40 00 - Awokado, świeże lub suszone
-
Kod CN: 3825 61 00 - Odpady przemysłu chemicznego lub przemysłów pokrewnych, zawierające głównie składniki organiczne (z wył. płynów zapobiegających zamarzaniu)
-
Kod CN: 2710 19 51 - Oleje opałowe z ropy naftowej lub z minerałów bitumicznych, do przeprowadzania procesu specyficznego, zdefiniowanego w uwadze dodatkowej 5 do działu 27
-
Kod CN: 0207 24 90 - Indyki (z gatunków domowych), oskubane i wypatroszone, bez głów i łapek i bez szyj, serc, wątróbek i żołądków, znane jako „indyki 73 %” lub inaczej zgłaszanych nieciętych na kawałki (z wył. indyków 80%), świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 0706 - Marchew, rzepa, buraki sałatkowe, salsefia, selery, rzodkiewki i podobne korzenie jadalne, świeże lub schłodzone