5602 10 90 Filc igłowany i wyroby włókiennicze igłowane, impregnowane, powleczone, pokryte lub laminowane, gdzie indziej niesklasyfikowane
Kod CN 5602 10 90 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 13.99.13.0 - Filc powleczony, impregnowany lub laminowany
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 7407 21 10 - Sztaby i pręty, ze stopów miedzi z cynkiem (mosiądz), gdzie indziej nieklasyfikowane
-
Kod CN: 8518 21 00 - Głośniki, nawet zamontowane w swoich obudowach, pojedyncze
-
Kod CN: 8708 30 99 - Hamulce i hamulce ze wspomaganiem i ich części, do ciągników, pojazdów silnikowych do przewozu >= 10 osób, pojazdów samochodowych i pozostałych pojazdów silnikowych przeznaczonych zasadniczo do przewozu osób, pojazdów silnikowych do przewozu towarów i pojazdów silnikowych specjalnego przeznaczenia, gdzie indziej niesklasyfikowane (z wył. do montażu przemysłowego pojazdów silnikowych, objętych pozycją 8708 30 10 i części do hamulców tarczowych)
-
Kod CN: 0206 10 10 - Podroby jadalne z bydła do produkcji wyrobów farmaceutycznych, świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 2002 10 10 - Pomidory bez skórek, całe lub w kawałkach, przetworzone lub zakonserwowane inaczej niż octem lub kwasem octowym
-
Kod CN: 4420 10 11 - Statuetki i pozostałe ozdoby, z drewna tropikalnego "akacja afrykańska, alan, azobé, balsa, biały lauan, białe meranti, biała seraya, ciemnoczerwone meranti, dibétou, ilomba, imbuia, iroko, jasnoczerwone meranti, jelutong, jongkong, kapur, kempas, keruing, limba, mahoń (Swietenia spp.), makoré, mansonia, meranti bakau, merbau, obeche, okoumé, palisander z Para, palisander z Rio, palisander z Rose, ramin, sapelli, sipo, teak, tiama, virola i żółte meranti" (z wył. mozaiek i intarsji z drewna)
-
Kod CN: 0406 90 73 - Provolone, o zawartości tłuszczu <= 40% masy i o zawartości wody, w substancji beztłuszczowej > 47% ale <= 72% masy (z wył. sera tartego lub proszkowanego i do przetworzenia)
-
Kod CN: 7218 99 - Półprodukty ze stali nierdzewnej (z wył. o przekroju poprzecznym prostokątnym "innym niż kwadratowy")
-
Kod CN: 0207 60 - Mięso i podroby jadalne z perliczek (z gatunków domowych), świeże, schłodzone lub zamrożone:
-
Kod CN: 6116 93 00 - Rękawiczki, mitenki i rękawice z jednym palcem, z włókien syntetycznych, dziane(z wył. Impregnowanych, powleczonych lub pokrytych tworzywem sztucznym lub gumą i dla niemowląt)