5604 Nić gumowa i sznurek, pokryte materiałem włókienniczym; przędza włókiennicza oraz pasek i podobne materiały, objęte pozycją 5404 lub 5405, impregnowane, powleczone, pokryte lub otulane gumą, lub tworzywami sztucznymi (z wył. imitacji katgutu, nici i sznurka z przytwierdzonymi haczykami lub w inny sposób przygotowanymi jako lina wędkarska)
Podrzędne kody CN
Kod CN: 5604 10 00 - Nić gumowa i sznurek, pokryte materiałem włókienniczym
Kod CN: 5604 90 - Przędza włókiennicza oraz pasek i podobne materiały, objęte pozycją 5404 lub 5405, impregnowane, powleczone, pokryte lub otulane gumą, lub tworzywami sztucznymi (z wył. imitacji katgutu, nici i sznurka z przytwierdzonymi haczykami lub w inny sposób przygotowanymi jako lina wędkarska)
Kod CN: 5604 90 10 - Przędza o wysokiej wytrzymałości na rozciąganie, z poliestru, nylonu lub pozostałego poliamidu, lub włókna wiskozowego, impregnowana lub powleczona
Kod CN: 5604 90 90 - Przędza włókiennicza oraz pasek i podobne materiały, objęte pozycją 5404 lub 5405, impregnowane, powleczone, pokryte lub otulane gumą, lub tworzywami sztucznymi (z wył. przędzy o wysokiej wytrzymałości na rozciąganie, z poliestru, nylonu lub pozostałego poliamidu, lub włókna wiskozowego, impregnowanych lub powleczonych; imitacji katgutu, nici i sznurka z przytwierdzonymi haczykami lub w inny sposób przygotowanymi jako lina wędkarska)
Kod CN: 2008 97 93 - Mieszanki owoców i pozostałych jadalnych części roślin, przetworzone lub zakonserwowane, bez dodatku alkoholu i bez dodatku cukru, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto >= 5 kg, gdzie indziej niesklasyfikowane (z wył. mieszanek orzechów, owoców tropikalnych i orzechów tropikalnych w rodzaju wymienionych w uwadze dodatkowej 7 i 8 do działu 20, o zawartości netto >= 50% masy, orzeszków ziemnych i pozostałych nasion, i preparatów typu müsli bazujących na nieprażonych płatkach zbożowych objętych podpozycją 1904 20 10)
Kod CN: 0207 26 99 - Podroby jadalne (z wył. wątróbek), z indyka (z gatunków domowych), świeże lub schłodzone
Kod CN: 8461 30 90 - Przeciągarki do obróbki metali lub cermetali, niesterowane numerycznie
Kod CN: 0210 12 90 - Boczek i jego kawałki ze świń niedomowych, solone, w solance, suszone lub wędzone
Kod CN: 0304 33 00 - Filety z okonia nilowego (Lates niloticus), świeże lub schłodzone
Kod CN: 2620 99 10 - Żużel, popiół i pozostałości zawierające głównie nikiel
Kod CN: 2009 49 11 - Sok ananasowy, niesfermentowany, o liczbie Brixa > 67 w 20°C, o wartości <= 30 € za 100 kg masy netto, z dodatkiem cukru lub innej substancji słodzącej (z wył. z dodatkiem alkoholu)
Kod CN: 0306 14 10 - Kraby "Paralithodes camchaticus, Chionoecetes spp." lub "Callinectes sapidus", nawet wędzone, nawet w skorupach, włącznie z krabami w skorupach, gotowane na parze lub w wodzie, zamrożone