0403 Maślanka, mleko zsiadłe i śmietana ukwaszona, jogurt, kefir i inne sfermentowane lub zakwaszone mleko i śmietana, nawet zagęszczone lub zawierające dodatek cukru lub innego środka słodzącego, lub aromatyzowane lub zawierające dodatek owoców, orzechów lub kakao
Podrzędne kody CN
Kod CN: 0403 10 - Jogurt, nawet aromatyzowany lub zawierający dodatek cukru lub innego środka słodzącego, owoców, orzechów lub kakao
Kod CN: 0403 10 11 - Jogurt o zawartości tłuszczu <= 3,0% masy (z wył. aromatyzowanego lub zawierającego dodatek owoców, orzechów lub kakao), niezawierający dodatku cukru lub innego środka słodzącego
Kod CN: 0403 10 13 - Jogurt o zawartości tłuszczu > 3,0% masy, ale <= 6,0% masy (z wył. aromatyzowanego lub zawierającego dodatek owoców, orzechów lub kakao), niezawierający dodatku cukru lub innego środka słodzącego
Kod CN: 0403 10 19 - Jogurt o zawartości tłuszczu > 6,0% masy (z wył. aromatyzowanego lub zawierającego dodatek owoców, orzechów lub kakao), niezawierający dodatku cukru lub innego środka słodzącego
Kod CN: 0403 10 31 - Jogurt o zawartości tłuszczu <= 3,0% masy (z wył. aromatyzowanego lub zawierającego dodatek owoców, orzechów lub kakao), zawierający dodatek cukru lub innego środka słodzącego
Kod CN: 0403 10 33 - Jogurt o zawartości tłuszczu > 3,0% masy, ale <= 6,0% masy (z wył. aromatyzowanego lub zawierającego dodatek owoców, orzechów lub kakao), zawierający dodatek cukru lub innego środka słodzącego
Kod CN: 0403 10 39 - Jogurt o zawartości tłuszczu > 6,0% masy (z wył. aromatyzowanego lub zawierającego dodatek owoców, orzechów lub kakao), zawierający dodatek cukru lub innego środka słodzącego
Kod CN: 0403 10 51 - Jogurt, nawet zagęszczony, aromatyzowany lub zawierający dodatek owoców, orzechów lub kakao, słodzony, w postaci stałej, o zawartości tłuszczu mlecznego <= 1,5% masy
Kod CN: 0403 10 53 - Jogurt, nawet zagęszczony, aromatyzowany lub zawierający dodatek owoców, orzechów lub kakao, słodzony, w postaci stałej, o zawartości tłuszczu mlecznego > 1,5% masy, ale <= 27% masy
Kod CN: 0403 10 59 - Jogurt, nawet zagęszczony, aromatyzowany lub zawierający dodatek owoców, orzechów lub kakao, słodzony, w postaci stałej, o zawartości tłuszczu mlecznego > 27% masy
Kod CN: 0403 10 91 - Jogurt, nawet zagęszczony, aromatyzowany lub zawierający dodatek owoców, orzechów lub kakao, słodzony, o zawartości tłuszczu mlecznego <= 3% masy (z wył. w postaci stałej)
Kod CN: 0403 10 93 - Jogurt, nawet zagęszczony, aromatyzowany lub zawierający dodatek owoców, orzechów lub kakao, słodzony, o zawartości tłuszczu mlecznego > 3%, ale <= 6% masy (z wył. w postaci stałej)
Kod CN: 0403 10 99 - Jogurt, nawet zagęszczony, aromatyzowany lub zawierający dodatek owoców, orzechów lub kakao, słodzony, o zawartości tłuszczu mlecznego > 6% masy (z wył. w postaci stałej)
Kod CN: 0403 90 - Maślanka, mleko zsiadłe i śmietana ukwaszona, kefir i inne sfermentowane lub zakwaszone mleko i śmietana, nawet zagęszczone lub zawierające dodatek cukru lub innego środka słodzącego, lub aromatycznego lub zawierające dodatek owoców, orzechów lub kakao (z wył. jogurtu)
Kod CN: 0403 90 11 - Maślanka, mleko zsiadłe i śmietana ukwaszona, kefir i inne sfermentowane lub zakwaszone mleko i śmietana, w stałej postaci, niesłodzone, o zawartości tłuszczu <= 1,5% masy (z wył. jogurtu oraz aromatyzowanych lub zawierających dodatek owoców, orzechów lub kakao)
Kod CN: 0403 90 13 - Maślanka, mleko zsiadłe i śmietana ukwaszona, kefir i inne sfermentowane lub zakwaszone mleko i śmietana, w stałej postaci, niesłodzone, o zawartości tłuszczu > 1,5% ale <= 27% masy (z wył. jogurtu, aromatyzowanych lub zawierających dodatek owoców, orzechów lub kakao)
Kod CN: 0403 90 19 - Maślanka, mleko zsiadłe i śmietana ukwaszona, kefir i inne sfermentowane lub zakwaszone mleko i śmietana, w stałej postaci, niesłodzone, o zawartości tłuszczu > 27% masy (z wył. jogurtu, aromatyzowanych lub zawierających dodatek owoców, orzechów lub kakao)
Kod CN: 0403 90 31 - Maślanka, mleko zsiadłe i śmietana ukwaszona, kefir i inne sfermentowane lub zakwaszone mleko i śmietana, w stałej postaci, słodzone, o zawartości tłuszczu <= 1,5% masy (z wył. jogurtu, aromatyzowanych lub zawierających dodatek owoców, orzechów lub kakao)
Kod CN: 0403 90 33 - Maślanka, mleko zsiadłe i śmietana ukwaszona, kefir i inne sfermentowane lub zakwaszone mleko i śmietana, w stałej postaci, słodzone, o zawartości tłuszczu > 1,5% ale <= 27% masy (z wył. jogurtu, aromatyzowanych lub zawierających dodatek owoców, orzechów lub kakao)
Kod CN: 0403 90 39 - Maślanka, mleko zsiadłe i śmietana ukwaszona, kefir i inne sfermentowane lub zakwaszone mleko i śmietana, w stałej postaci, słodzone, o zawartości tłuszczu > 27% masy (z wył. jogurtu, aromatyzowanych lub zawierających dodatek owoców, orzechów lub kakao)
Kod CN: 0403 90 51 - Maślanka, mleko zsiadłe i śmietana ukwaszona, kefir i inne sfermentowane lub zakwaszone mleko i śmietana, nawet zagęszczone, niesłodzone, o zawartości tłuszczu <= 3% masy (z wył. w stałej postaci, jogurtu, aromatyzowanych lub zawierających dodatek owoców, orzechów lub kakao)
Kod CN: 0403 90 53 - Maślanka, mleko zsiadłe i śmietana ukwaszona, kefir i inne sfermentowane lub zakwaszone mleko i śmietana, nawet zagęszczone, niesłodzone, o zawartości tłuszczu > 3% ale <= 6% masy (z wył. w stałej postaci, jogurtu, aromatyzowanych lub zawierających dodatek owoców, orzechów lub kakao)
Kod CN: 0403 90 59 - Maślanka, mleko zsiadłe i śmietana ukwaszona, kefir i inne sfermentowane lub zakwaszone mleko i śmietana, nawet zagęszczone, niesłodzone, o zawartości tłuszczu > 6% masy (z wył. w stałej postaci, jogurtu, aromatyzowanych lub zawierających dodatek owoców, orzechów lub kakao)
Kod CN: 0403 90 61 - Maślanka, mleko zsiadłe i śmietana ukwaszona, kefir i inne sfermentowane lub zakwaszone mleko i śmietana, nawet zagęszczone, słodzone, o zawartości tłuszczu <= 3% masy (z wył. w stałej postaci, jogurtu, aromatyzowanych lub zawierających dodatek owoców, orzechów lub kakao)
Kod CN: 0403 90 63 - Maślanka, mleko zsiadłe i śmietana ukwaszona, kefir i inne sfermentowane lub zakwaszone mleko i śmietana, nawet zagęszczone, słodzone, o zawartości tłuszczu > 3% ale <= 6% masy (z wył. w stałej postaci, jogurtu, aromatyzowanych lub zawierających dodatek owoców, orzechów lub kakao)
Kod CN: 0403 90 69 - Maślanka, mleko zsiadłe i śmietana ukwaszona, kefir i inne sfermentowane lub zakwaszone mleko i śmietana, nawet zagęszczone, słodzone, o zawartości tłuszczu > 6% masy (z wył. w stałej postaci, jogurtu, aromatyzowanych lub zawierających dodatek owoców, orzechów lub kakao)
Kod CN: 0403 90 71 - Maślanka, mleko zsiadłe i śmietana ukwaszona, kefir i inne sfermentowane lub zakwaszone mleko i śmietana, aromatyzowane lub zawierające dodatek owoców, orzechów lub kakao, nawet słodzone, w stałej postaci, o zawartości tłuszczu <= 1,5% masy (z wył. jogurtu)
Kod CN: 0403 90 73 - Maślanka, mleko zsiadłe i śmietana ukwaszona, kefir i inne sfermentowane lub zakwaszone mleko i śmietana, aromatyzowane lub zawierające dodatek owoców, orzechów lub kakao, nawet słodzone, w stałej postaci, o zawartości tłuszczu > 1,5%, ale <= 27% masy (z wył. jogurtu)
Kod CN: 0403 90 79 - Maślanka, mleko zsiadłe i śmietana ukwaszona, kefir i inne sfermentowane lub zakwaszone mleko i śmietana, aromatyzowane lub zawierające dodatek owoców, orzechów lub kakao, nawet słodzone, w stałej postaci, o zawartości tłuszczu > 27% masy (z wył. jogurtu)
Kod CN: 0403 90 91 - Maślanka, mleko zsiadłe i śmietana ukwaszona, kefir i inne sfermentowane lub zakwaszone mleko i śmietana, nawet zagęszczone, aromatyzowane lub zawierające dodatek owoców, orzechów lub kakao, nawet słodzone, o zawartości tłuszczu mlecznego <= 3% masy (z wył. w stałej postaci i jogurtu)
Kod CN: 0403 90 93 - Maślanka, mleko zsiadłe i śmietana ukwaszona, kefir i inne sfermentowane lub zakwaszone mleko i śmietana, nawet zagęszczone, aromatyzowane lub zawierające dodatek owoców, orzechów lub kakao, nawet słodzone, o zawartości tłuszczu mlecznego > 3%, ale <= 6% masy (z wył. w stałej postaci i jogurtu)
Kod CN: 0403 90 99 - Maślanka, mleko zsiadłe i śmietana ukwaszona, kefir i inne sfermentowane lub zakwaszone mleko i śmietana, nawet zagęszczone, aromatyzowane lub zawierające dodatek owoców, orzechów lub kakao, nawet słodzone, o zawartości tłuszczu mlecznego > 6% masy (z wył. w stałej postaci i jogurtu)
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
Kod CN: 0204 50 31 - Kawałki mięsa z kóz, z kośćmi (z wył. tusz i półtusz, krótkich ćwierci przednich, grzbietów i/lub środków, i nóg), świeże lub schłodzone
Kod CN: 6402 91 - Obuwie zakrywające kostkę, z podeszwami zewnętrznymi i cholewkami, z gumy lub tworzyw sztucznych (z wył. obuwia nieprzemakalnego objętego pozycją 6401, butów sportowych, butów ortopedycznych i butów dla lalek)
Kod CN: 2309 10 31 - Karma dla psów lub kotów, pakowana do sprzedaży detalicznej, zawierająca glukozę, syrop glukozowy, maltodekstrynę lub syrop z maltodekstryny, i zawierająca > 10%, ale <= 30% masy skrobi i niezawierająca produktów mlecznych lub zawierająca < 10% masy tych produktów
Kod CN: 5911 31 19 - Tkaniny i filc, z jedwabiu lub włókien sztucznych, bez końca lub zaopatrzone w urządzenia spinające, w rodzaju używanych w maszynach papierniczych, włącznie z tkaninami i filcem, z jedwabiu lub włókien chemicznych, do stosowania w podobnych maszynach, np. do pulpy papierowej lub masy azbestowo-cementowej, o masie powierzchniowej < 650 g/m²
Kod CN: 1104 29 51 - Ziarna pszenicy obrobione wyłącznie przez śrutowanie
Kod CN: 4002 19 10 - Kauczuk styrenowo-butadieniowy wytwarzany w procesie polimeryzacji emulsyjnej (E-SBR), w belach
Kod CN: 8476 89 10 - Automaty do rozmieniania pieniędzy
Kod CN: 5407 71 00 - Tkaniny z przędzy zawierającej >= 85% masy włókien ciągłych syntetycznych, włącznie z przędzą jednowłóknową, o masie liniowej >= 67 decyteksów i o wymiarze przekroju poprzecznego <= 1 mm, niebielone lub bielone (z wył. z włókien ciągłych lub jednowłóknowych, z poliestrów, z nylonu lub pozostałych poliamidów i z mieszaniny włókien ciągłych poliestrowych teksturowanych i nieteksturowanych)
Kod CN: 5102 11 00 - Cienka sierść z kóz kaszmirskich, niezgrzebna ani nieczesana
Kod CN: 8458 91 - Tokarki, włączając centra tokarskie, do usuwania metalu, sterowane numerycznie (z wył. tokarek poziomych)