6006 90 00 Dzianiny o szerokości > 30 cm (z wył. z bawełny, włókien chemicznych, z wełny lub cienkiej sierści zwierzęcej, dzianin osnowowych, włączając te wykonane na dziewiarce obszywającej galonem, tych zawierających >= 5% masy przędzy elastomerowej lub nitki gumowej, dzianin włosowych, włącznie z dzianinami „o długim włosie”, dzianin pętelkowych, etykiet, oznak i podobnych wyrobów oraz dzianin impregnowanych, powleczonych, pokrytych lub laminowanych)
Kod CN 6006 90 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 13.91.19.0 - Pozostałe dzianiny metrażowe, włącznie z dzianinami futerkowymi
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 0207 26 30 - Całe skrzydła, nawet z końcami, z indyka (z gatunków domowych), świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 1806 20 80 - Polewa czekoladowa smakowa w pojemnikach lub w bezpośrednich opakowaniach, o zawartości > 2 kg
-
Kod CN: 7407 21 - Sztaby, pręty i kształtowniki, ze stopów miedzi z cynkiem (mosiądz), gdzie indziej nieklasyfikowane
-
Kod CN: 9026 10 21 - Przepływomierze do pomiaru lub kontroli przepływu lub poziomu cieczy, elektroniczne (z wył. mierników i regulatorów)
-
Kod CN: 4409 21 00 - Drewno z bambusa, włącznie z klepkami i listwami na parkiet, niepołączonymi, kształtowane w sposób ciągły, z wypustem, rowkiem, ze ściętymi krawędziami, zaokrąglone, ze złączami w jaskółczy ogon i podobne, wzdłuż dowolnej krawędzi, końców lub powierzchni, nawet strugane, szlifowane lub łączone stykowo
-
Kod CN: 4820 10 50 - Dzienniki i terminarze, z papieru lub tektury
-
Kod CN: 0808 40 00 - Pigwy, świeże
-
Kod CN: 8451 80 10 - Urządzenia stosowane do produkcji linoleum lub pozostałych pokryć podłogowych do nakładania tworzywa sztucznego na podłoże włókiennicze lub na inne podłoże (z wył. kalandrów i pras uniwersalnych)
-
Kod CN: 0404 10 34 - Serwatka i serwatka zmodyfikowana, w proszku, granulkach lub w innej stałej postaci, zawierająca dodatek cukru lub innego środka słodzącego, o zawartości białka [zawartość azotu × 6,38] > 15% masy, i o zawartości tłuszczu <= 1,5% masy
-
Kod CN: 0201 20 30 - Ćwierci przednie nierozdzielone lub rozdzielone, z bydła, z kośćmi, świeże lub schłodzone