6104 53 00 Spódnice i spódnico-spodnie, z włókien syntetycznych, damskie lub dziewczęce, dziane (z wył. halek)
Kod CN 6104 53 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 14.13.14.0 - Garsonki, zestawy odzieżowe, marynarki, żakiety, sukienki, spódnice, spodnie, spódnico-spodnie, ogrodniczki, bryczesy i szorty damskie lub dziewczęce, dziane
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 2002 90 31 - Pomidory przetworzone lub zakonserwowane inaczej niż octem lub kwasem octowym, o zawartości suchej masy >= 12%, ale <= 30% masy, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto > 1 kg (z wył. całych lub w kawałkach)
-
Kod CN: 4813 - Bibułka papierosowa, nawet pocięta do wymiaru lub w książeczkach, lub w tutkach
-
Kod CN: 8404 10 00 - Instalacje pomocnicze przeznaczone do współpracy z kotłami objętymi pozycją 8402 lub 8403, np. podgrzewacze wody, podgrzewacze pary, zdmuchiwacze sadzy, podgrzewacze powietrza
-
Kod CN: 0407 29 90 - Jaja ptasie, w skorupkach, świeże (z wył. z drobiu i zapłodnionych jaj do inkubacji)
-
Kod CN: 2006 00 99 - Warzywa, owoce, orzechy, skórki z owoców i pozostałe części roślin, zakonserwowane cukrem [odsączone, lukrowane lub kandyzowane], o zawartości cukru <= 13% masy (z wył. wiśni i czereśni, imbiru, owoców guawy, mango, smaczeliny, melonowca [papai], tamaryndy, nerkowca, liczi [śliwki chińskiej], owoców kanawalii, sączyńca, owoców męczennicy, oskomianu (carambola) i pitahaya, orzechów kokosowych, orzechów nerkowca, orzechów brazylijskich, areca [lub betel], cola i makadamia)
-
Kod CN: 0704 90 - Kapusty, kalarepa, jarmuż i podobne jadalne kapusty, świeże lub schłodzone (z wył. kalafiorów, brokułów głowiastych i brukselki)
-
Kod CN: 0207 27 70 - Nogi i ich kawałki (z wył. podudzi) z indyka (z gatunków domowych), z kośćmi, zamrożone
-
Kod CN: 5112 11 00 - Tkaniny zawierające >= 85% masy wełny czesankowej lub czesankowej cienkiej sierści zwierzęcej i o masie powierzchniowej <= 200 g/m² (z wył. tkanin do zastosowań technicznych objętych pozycją 5911)
-
Kod CN: 0908 12 00 - Gałka muszkatołowa, rozgniatana lub mielona
-
Kod CN: 0709 92 10 - Oliwki do celów innych niż produkcja oliwy, świeże lub schłodzone