6114 Odzież specjalna dla grup zawodowych, sportowców i do innych celów, gdzie indziej niesklasyfikowana, dziana
Podrzędne kody CN
Kod CN: 6114 20 00 - Odzież specjalna dla grup zawodowych, sportowców i do innych celów, gdzie indziej niesklasyfikowana, z bawełny, dziana
Kod CN: 6114 30 00 - Odzież specjalna dla grup zawodowych, sportowców i do innych celów, gdzie indziej niesklasyfikowana, z włókien chemicznych, dziana
Kod CN: 6114 90 00 - Odzież specjalna dla grup zawodowych, sportowców i do innych celów, gdzie indziej niesklasyfikowana, z materiałów włókienniczych, dziana (z wył. Z bawełny i z włókien chemicznych)
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
Kod CN: 7606 11 99 - Blachy grube, cienkie oraz taśma, o grubości >= 6 mm, z aluminium niestopowego, prostokątne lub kwadratowe (z wył. wyrobów malowanych, lakierowanych lub powleczonych tworzywami sztucznymi)
Kod CN: 4002 19 90 - Kauczuk butadienowo-styrenowy (SBR) i karboksylowany kauczuk butadienowo-styrenowy (XSBR), w formach podstawowych lub w płytach, arkuszach lub taśmach (z wył. E-SBR i S-SBR, w belach, SBS elastomeru termoplastycznego w granulkach, okruchach lub proszku i lateksu)
Kod CN: 2102 20 - Drożdże nieaktywne; pozostałe martwe mikroorganizmy jednokomórkowe (z wył. pakowanych jako lekarstwa)
Kod CN: 4602 19 10 - Otuliny na butelki wykonane ze słomy lub z materiałów do wyplatania objętych pozycją 4601 (z wył. z bambusa i rattanu)
Kod CN: 0302 39 20 - Tuńczyki z rodzaju "Thunnus" (z wył. Thunnus alalunga, Thunnus albacares, Thunnus obesus, Thunnus thynnus, Thunnus orientalis i Thunnus maccoyii), świeże lub schłodzone, do przemysłowej produkcji wyrobów objętych pozycją 1604
Kod CN: 2001 90 97 - Warzywa, owoce, orzechy i pozostałe jadalne części roślin, przetworzone lub zakonserwowane octem lub kwasem octowym (z wył. ogórków i korniszonów, ostrego sosu z mango, owoców z rodzaju Capsicum innych niż słodka papryka i pieprz angielski, kukurydzy cukrowej, ignamów, słodkich ziemniaków i podobnych jadalnych części roślin, zawierających >= 5 % masy skrobi; grzybów, rdzeni palm, oliwek, słodkiej papryki, owoców guawy, mango, smaczeliny, melonowca (papai), tamaryndy, nerkowca, liczi (śliwki chińskiej), owoców kanawalii, sączyńca, męczennicy, oskomianu (carambola) i pitahaya, orzechów kokosowych, orzechów nerkowca, orzechów brazylijskich, orzechów areca (lub betel), cola i makadamia)
Kod CN: 8481 40 90 - Zawory bezpieczeństwa lub zawory nadmiarowe (z wył. tych z żeliwa lub staliwa)
Kod CN: 7606 11 - Blachy grube, cienkie oraz taśma, o grubości > 0,2 mm, z aluminium niestopowego, prostokątne lub kwadratowe (z wył. siatek rozciąganych)
Kod CN: 8507 - Akumulatory elektryczne, włącznie z separatorami, nawet prostokątnymi lub kwadratowymi, ich części (z wył. zużytych i wykonanych z gumy nieutwardzonej lub tekstyliów)
Kod CN: 0207 13 70 - Kawałki z kośćmi ptactwa z gatunku Gallus domesticus, świeże lub schłodzone (z wył. połówek lub ćwiartek, całych skrzydeł, nawet z końcami, grzbietów, szyj, grzbietów włącznie z szyjami, kuprów i końców skrzydeł, piersi, nóg i ich kawałków)