6116 92 00 Rękawiczki, mitenki i rękawice z jednym palcem, z bawełny, dziane (z wył. Impregnowanych, powleczonych lub pokrytych tworzywem sztucznym lub gumą i dla niemowląt)
Kod CN 6116 92 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 14.19.13.0 - Rękawiczki, mitenki i rękawice z jednym palcem, dziane
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 7106 10 00 - Proszek srebra, włącznie ze srebrem pokrytym złotem lub platyną
-
Kod CN: 2909 30 - Etery aromatyczne i ich fluorowcowane, sulfonowane, nitrowane lub nitrozowane pochodne
-
Kod CN: 9403 40 90 - Meble drewniane, w rodzaju stosowanych w kuchni (z wył. mebli do siedzenia i mebli do zabudowy)
-
Kod CN: 0401 40 10 - Mleko i śmietana, o zawartości tłuszczu > 6 % masy, ale <= 10% masy, , w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto <= 2 litrów, niezagęszczone ani niezawierające dodatku cukru lub innego środka słodzącego
-
Kod CN: 7607 11 90 - Folia aluminiowa bez podłoża, walcowana, ale nieobrobiona więcej, o grubości >= 0,021 mm, ale <= 2 mm (z wył. folii do wytłoczeń objętych pozycją 3212 i ozdób choinkowych z folii)
-
Kod CN: 8207 80 19 - Narzędzia do toczenia metalu, wymienne, z częścią roboczą materiału innego niż ze spieku ceramiczno-metalowego
-
Kod CN: 7607 20 10 - Folia aluminiowa na podłożu, o grubości (z wył. dowolnego podłoża) < 0,021 mm (z wył. folii do wytłoczeń objętych pozycją 3212, ozdób choinkowych z folii)
-
Kod CN: 9506 62 00 - Piłki nadmuchiwane
-
Kod CN: 4804 11 90 - Papier siarczanowy na warstwę pokryciową tektury falistej, niebielony, niepowleczony, w zwojach o szerokości > 36 cm (z wył. papieru, w którym > 80% masy całkowitej zawartości włókien składa się z włókien z drzew iglastych, otrzymanych w procesie chemicznym z zastosowaniem siarczanu lub sody i wyrobów objętych pozycją 4802 lub 4803)
-
Kod CN: 2206 00 - Cydr (cidr), perry, miód pitny i pozostałe napoje fermentowane oraz mieszanki napojów fermentowanych i napojów bezalkoholowych, gdzie indziej niesklasyfikowane (z wył. piwa, wina ze świeżych winogron, moszczu gronowego, wermutu i pozostałych win ze świeżych winogron aromatyzowanych roślinami lub substancjami aromatycznymi)