2909 30 Etery aromatyczne i ich fluorowcowane, sulfonowane, nitrowane lub nitrozowane pochodne
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 0305 44 - Tilapia (Oreochromis spp.), sumy i sumiki (Pangasius spp., Silurus spp., Clarias spp., Ictalurus spp.), karpiowate (Cyprinus carpio, Carassius carassius, Ctenopharyngodon idellus, Hypophthalmichthys spp., Cirrhinus spp., Mylopharyngodon piceus), węgorze (Anguilla spp.), okoń nilowy (Lates niloticus) i żmijogłowowate (Channa spp.), wędzone, włącznie z filetami, inne niż jadalne odpadki rybne
-
Kod CN: 7226 91 20 - Wyroby walcowane płaskie ze stali narzędziowej, o szerokości < 600 mm, nieobrobione więcej niż walcowane na gorąco
-
Kod CN: 0705 29 00 - Cykoria (z wył. cykorii warzywnej), świeża lub schłodzona
-
Kod CN: 2833 21 00 - Siarczan magnezu
-
Kod CN: 6306 30 00 - Żagle do łodzi, desek windsurfingowych lub pojazdów lądowych, z materiałów włókienniczych
-
Kod CN: 7313 00 00 - Drut kolczasty z żeliwa lub stali; obręcze skręcone lub pojedynczy drut płaski, z kolcami lub bez, i luźno skręcany drut podwójny, w rodzaju stosowanych na ogrodzenia, z żeliwa lub stali
-
Kod CN: 0910 99 91 - Przyprawy korzenne nierozgniatane ani niemielone (z wył. pieprzu z rodzaju Piper; owoców z rodzaju Capsicum lub z rodzaju Pimenta, wanilii, cynamonu, kwiatów cynamonowca, goździków [całe owoce], szypułek i kwiatów goździków, gałki muszkatołowej, kwiatu muszkatołowego, kardamonu, nasion anyżku, badianu, kopru, kolendry, kminu lub kminku, jagód jałowca, imbiru, szafranu, kurkumy, tymianku, liści laurowych, curry, nasion kozieradki, i mieszanek różnych rodzajów przypraw korzennych)
-
Kod CN: 2524 - Azbest (z wył. wyrobów otrzymywanych z azbestu)
-
Kod CN: 0304 69 00 - Filety z karpiowatych (Cyprinus spp., Carassius spp., Ctenopharyngodon idellus, Hypophthalmichthys spp., Cirrhinus spp., Mylopharyngodon piceus, Catla catla, Labeo spp., Osteochilus hasselti, Leptobarbus hoeveni, Megalobrama spp., węgorzy (Anguilla spp.), i żmijogłowowatych (Channa spp.), zamrożone
-
Kod CN: 1003 - Jęczmień