6209 Odzież i dodatki odzieżowe dla niemowląt, z materiałów włókienniczych (z wył. dzianych i czapeczek)
Podrzędne kody CN
Kod CN: 6209 20 00 - Odzież i dodatki odzieżowe dla niemowląt, z bawełny (z wył. dzianych i czapeczek, pieluch i wkładek dla niemowląt [patrz 9619])
Kod CN: 6209 30 00 - Odzież i dodatki odzieżowe dla niemowląt, z włókien syntetycznych (z wył. dzianych i czapeczek, pieluch i wkładek dla niemowląt [patrz 9619])
Kod CN: 6209 90 - Odzież i dodatki odzieżowe dla niemowląt, z materiałów włókienniczych (z wył. z bawełny lub z włókien syntetycznych, dzianych i czapeczek)
Kod CN: 6209 90 10 - Odzież i dodatki odzieżowe dla niemowląt, z wełny lub cienkiej sierści zwierzęcej (z wył. dzianych i czapeczek)
Kod CN: 6209 90 90 - Odzież i dodatki odzieżowe dla niemowląt, z materiałów włókienniczych (z wył. z wełny lub cienkiej sierści zwierzęcej, z bawełny lub z włókien syntetycznych, dzianych i czapeczek, pieluch i wkładek dla niemowląt [patrz 9619])
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
Kod CN: 2303 10 - Pozostałości z produkcji skrobi i podobne pozostałości
Kod CN: 5515 91 30 - Tkaniny zawierające głównie, ale < 85% masy włókien odcinkowych syntetycznych, zmieszanych głównie lub wyłącznie z włóknami ciągłymi chemicznymi, zadrukowane (z wył. z włókien odcinkowych akrylowych, modakrylowych lub poliestrowych)
Kod CN: 2008 30 59 - Owoce cytrusowe, przetworzone lub zakonserwowane, zawierające dodatek cukru, ale niezawierające alkoholu, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto > 1 kg (z wył. cząstek grejpfrutów, mandarynek (włączając tangeryny i satsuma), klementynek, wilkingów i podobnych hybryd cytrusowych)
Kod CN: 2707 99 19 - Surowe oleje lekkie z destylacji wysokotemperaturowej smoły węglowej (z wył. tych, z których >= 90% objętościowo destyluje w temperaturze do 200 °C i związków chemicznie zdefiniowanych)
Kod CN: 7505 11 00 - Sztaby, pręty i kształtowniki, z niklu niestopowego, gdzie indziej nieklasyfikowane (z wył. wyrobów izolowanych elektrycznie)
Kod CN: 0405 10 - Masło (z wył. masła odwodnionego i ghee)
Kod CN: 0106 39 - Ptaki żywe (z wył. ptaków drapieżnych i papugowatych, papug, papug długoogonowych, ar i kakadu, strusi i emu)
Kod CN: 4104 19 10 - Skóry i skórki bydlęce (włączając bawole), całe, o powierzchni lica jednej sztuki <= 2,6 m², w stanie mokrym, włączając w stanie „wet-blue”, garbowane, odwłosione, nawet dwojone (z wył. dalej przetworzonych i z pełnymi licami, niedwojonych i dwoiny licowej)
Kod CN: 2208 20 66 - Brandy/Weinbrand, w pojemnikach o objętości większej niż 2 litry
Kod CN: 0304 82 10 - Filety z pstrąga i troci (Oncorhynchus mykiss), o masie > 400 g każdy, zamrożone