6302 91 00 Bielizna toaletowa i bielizna kuchenna, z bawełny (z wył. z materiałów włókienniczych pętelkowych, ścierek do podłogi, zmywaków, ścierek do kurzu oraz podobnych ścierek do czyszczenia)
Kod CN 6302 91 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
Nomenklatura scalona (CN) jest usystematyzowaną klasyfikacją towarów wykorzystywaną w Unii Europejskiej. Obejmuje m.in. kod 6302 91 00. Rozszerza również Zharmonizowany System Oznaczania Towarów (Harmonized System HS) wykorzystywany w większości krajów na całym świecie. Służy przede wszystkim do określenia wspólnej taryfy celnej w krajach UE. Składa się z ośmiu cyfr.
Polska Klasyfikacja Towarów i Usług jest to natomiast system klasyfikacji wyrobów i usług określnych. W takim katalogu produkty uporządkowane są względem sekcji, działów, grup, klas, kategorii, podkategorii i pozycji.
Kod PKWiU: 13.92.14.0 - Wyroby tekstylne toaletowe i kuchenne
Sprawdź inne kody CN
Kod CN: 8412 31 00 - Silniki i siłowniki pneumatyczne, liniowe "cylindry"
Kod CN: 8906 90 10 - Jednostki pływające, włączając łodzie ratunkowe, pełnomorskie (inne niż okręty wojenne, łodzie wioślarskie i pozostałe jednostki pływające, objęte pozycją od 8901 do 8905 i jednostki pływające do złomowania)
Kod CN: 0210 92 91 - Mięso solone, w solance, suszone lub wędzone, z fok, lwów morskich i morsów (ssaki z podrzędu płetwonogich)
Kod CN: 2710 12 15 - Oleje lekkie i preparaty, z ropy naftowej lub z minerałów bitumicznych, do przeprowadzania przemian chemicznych (z wył. procesu specyficznego, zdefiniowanego w uwadze dodatkowej 5 do działu 27 i zawierających biodiesel)
Kod CN: 3808 62 00 - Towary objęte pozycją 3808, zawierające alfa-cypermetrin (ISO), bendiokarb (ISO), bifentrin (ISO), chlorfenapyr (ISO), cyfluthrin (ISO), deltametrin (INN, ISO), etofenproks (INN), fenitrotion (ISO), lambda- cyhalotrin (ISO), malation (ISO), pirimifos metylowy (ISO) lub propoksur (ISO), w opakowaniach o masie netto > 300 g but <= 7,5 kg
Kod CN: 2712 20 90 - Parafina, zawierająca < 0,75 % masy oleju (z wył. parafiny syntetycznej o ciężarze cząsteczkowym >= 460, ale <= 1560)
Kod CN: 2006 00 35 - Owoce guawy, mango, smaczeliny, melonowca (papai), tamaryndy, jabłek nerkowca, liczi (śliwki chińskiej), owoce kanawalii, sączyńca, owoce męczennicy, oskomianu (carambola) i pitahaya, orzechy kokosowe, orzechy nerkowca, orzechy brazylijskie, areca (lub betel), cola i makadamia, zakonserwowane cukrem, odsączone, lukrowane lub kandyzowane o zawartości cukru > 13% masy
Kod CN: 1605 30 90 - Homary, przetworzone lub zakonserwowane (z wył. tylko wędzonych, mięsa z homara, poddanego obróbce cieplnej, do produkcji masła homarowego lub past, pasztetów, zup lub sosów, z homarów)
Kod CN: 0406 90 25 - Tilsit (z wył. tartego lub proszkowanego i do przetworzenia)