Kod CN: 0813 50 19 - Mieszanki suszonych moreli, jabłek, brzoskwiń(włącznie z nektarynami), gruszek, papai i pozostałych jadalnych, suszonych owoców, zawierające śliwki (z wył. mieszanin jadalnych orzechów, bananów, daktyli, fig, ananasów, owoców avocado, owoców guawy, mango, smaczeliny, owoców cytrusowych i winogron)
Kod CN: 0813 50 31 - Mieszaniny wyłącznie suszonych orzechów kokosowych, orzechów nerkowca, brazylijskich, orzechów areca (betel), orzechów kola i orzechów makadamia
Kod CN: 0813 50 39 - Mieszaniny wyłącznie jadalnych i suszonych orzechów objętych pozycją 0802 (z wył. orzechów kokosowych, orzechów nerkowca, brazylijskich, orzechów areca (betel), orzechów kola i orzechów makadamia)
Kod CN: 0813 50 91 - Mieszaniny jadalnych i suszonych orzechów, bananów, daktyli, ananasów, owoców avocado, owoców guawy, mango, smaczeliny, owoców cytrusowych i winogron, niezawierające śliwek lub fig (z wył. mieszanin wyłącznie orzechów objętych pozycją 0801 i 0802)
Kod CN: 0813 50 99 - Mieszaniny jadalnych i suszonych orzechów, bananów, daktyli, fig, ananasów, owoców avocado, owoców guawy, smaczeliny, mango, owoców cytrusowych i winogron, zawierające śliwki lub figi
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
Kod CN: 9619 00 30 - Podpaski higieniczne (wkładki) i tampony, pieluchy i wkładki dla niemowląt oraz podobne artykuły, z waty z materiałów włókienniczych
Kod CN: 0403 90 71 - Maślanka, mleko zsiadłe i śmietana ukwaszona, kefir i inne sfermentowane lub zakwaszone mleko i śmietana, aromatyzowane lub zawierające dodatek owoców, orzechów lub kakao, nawet słodzone, w stałej postaci, o zawartości tłuszczu <= 1,5% masy (z wył. jogurtu)
Kod CN: 4412 34 00 - Sklejka, składająca się wyłącznie z arkuszy z drewna, o grubości warstwy <= 6 mm, co najmniej z jedną zewnętrzną warstwą z drewna drzew innych niż iglaste (z wył. bambusa, z jedną zewnętrzną warstwą z drewna tropikalnego, z drewna z następujących gatunków: brzoza, buk, dąb, eukaliptus, jesion, kasztan, kasztanowiec, klon ), lipa, olsza, orzech, orzesznik, platan, robinia, topola i osika, tulipanowiec, wiąz lub wiśnia, czereśnia, płyt z drewna utwardzonego, komórkowych płyt drewnianych, intarsji drewnianej i płyt identyfikowanych jako składniki mebli)
Kod CN: 1102 90 90 - Mąka ze zbóż (z wył. pszenicy, meslin, żyta, kukurydzy, ryżu, jęczmienia i owsa)
Kod CN: 0306 12 10 - Homary "Homarus spp.", całe, nawet wędzone czy gotowane na parze lub w wodzie, zamrożone
Kod CN: 7408 11 00 - Drut z miedzi rafinowanej, którego maksymalny wymiar przekroju poprzecznego > 6 mm
Kod CN: 0302 79 00 - Okoń nilowy (Lates niloticus) i żmijogłowowate (Channa spp.), świeże lub schłodzone
Kod CN: 4820 10 90 - Bloki do pisania i podobne, z papieru lub tektury
Kod CN: 8463 20 00 - Walcarki do gwintów do obróbki metalu
Kod CN: 8466 93 60 - Części i akcesoria do obrabiarek do obróbki materiału przez usuwanie nadmiaru materiału objętych pozycjami od 8456 do 8461, gdzie indziej niesklasyfikowane